Τρίτη 11 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οκτώ προσφορές για την πρώτη φάση του περιμετρικού Λευκωσίας

  08/11/2019 15:08
Οκτώ προσφορές για την πρώτη φάση του περιμετρικού Λευκωσίας

Οκτώ προσφορές για την πρώτη φάση του περιμετρικού Λευκωσίας

  08/11/2019 15:08
Οκτώ συνολικά προσφορές υποβλήθηκαν για την κατασκευή του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας (Φάση Α’), στο πλαίσιο διαγωνισμού που προκήρυξε το Τμήμα Δημοσίων Έργων, δήλωσε η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου.
 

Σε δηλώσεις της  μετά την ολοκλήρωση συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία του ΤΕΠΑΚ, η κ. Αναστασιάδου χαρακτήρισε τον αριθμό των προφορών ως ικανοποιητικό, προσθέτοντας πως οι ληφθείσες προσφορές θα αξιολογηθούν άμεσα, προκειμένου το έργο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.
 
Όπως πρόσθεσε, το έργο εντάσσεται στους στρατηγικούς σχεδιασμούς του υπουργείου για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.
 
Η πρώτη φάση του έργου αφορά στο Τμήμα από την Βιοτεχνική Ζώνη Λακατάμειας μέχρι τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.
 
Το κόστος του έργου, το οποίο είναι διάρκειας τριών ετών, εκτιμάται στα €62 εκ. Αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2020 και να ολοκληρωθεί το 2023.
 
Για τον περιμετρικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγραψε στο twitter: «Tα έργα δεν θα ήταν δυνατό να υλοποιηθούν ή και να δρομολογηθούν εάν η κυβέρνηση δεν ακολουθούσε μια συνετή και υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική, η οποία, χωρίς την αύξηση φορολογιών οδήγησε όχι μόνο στην έξοδο από το μνημόνιο, αλλά και στη δημιουργία ρυθμών υγιούς ανάπτυξης».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας