Τίμησαν τον Δρ. Ιχσάν Αλή, στην Πάφο Οικολόγοι και Συμμαχία Πολιτών

Το Δρ. Ιχσάν Αλή τίμησαν  σήμερα η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και η Συμμαχία Πολιτών. 
 
Εις μνήμη και τιμή του Δρ. Ιχσάν Αλή,  το πρωί στις 09:30   η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του, στην Πάφο, εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών  Γιώργου Περδίκη. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ στο πλαίσιο της σεμνής εκδήλωσης,  ο Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Ανδρέας Ευλαβής μετά την κατάθεση στεφάνου , ανέφερε πως συμπληρώνονται φέτος 41 χρόνια από τον θάνατο του Δρ. Ιχσάν Αλή, του εμβληματικού αυτού ανθρώπου που ακούραστα εργάστηκε για μια Κύπρο, κοινή πατρίδα όλων των πολιτών της. Σήμερα είπε ο κ. Ευλαβής , έγινε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Δρ. Ιχσάν Αλή, προσθέτοντας πως για το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ο Δρ. Ιχσάν Αλή είναι ο φάρος της θυσίας μεταξύ Ε/κ και Τ/κ.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο του Επαρχιακού Συμβουλίου της  Συμμαχίας Πολιτών Πάφου Λάκη Στυλιανίδη στην προτομή του Δρ. Ιχσάν Αλή. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Στυλιανίδης  ανέφερε, « σήμερα τιμήσαμε τον αγωνιστή της ελευθερίας, συμπολίτη μας Τ/κ Δρ. Ιχσάν Αλή , ο οποίος ήταν αγωνιστής για την ειρήνη και την συμφιλίωση στην Κύπρο και υπήρξε προστάτης της ΚΔ».

Ο Δρ. Ιχσάν Αλή, είπε ο κ. Στυλιανίδης, ήταν ένας πρωτεργάτης της ΚΔ ο οποίος εργάστηκε σταθερά και πολύ κοντά με Κύπριους πολιτικούς, σημειώνοντας πως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε την μνήμη του είναι να προσφέρουμε φόρο τιμής με ένα στεφάνι και λίγα λουλούδια”.

Δειτε Επισης

Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια