«Παναγιώτη-Ραφαήλ χαίρομαι που έτρεξα για σένα… Φίλοι μου ευχαριστώ πολύ»

Το δικό τους ευχαριστώ, προς τον κόσμο που στάθηκαν αρώγοι σε όλη αυτή την προσπάθεια συλλογής χρημάτων για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, στέλνουν οι διοργανωτές του εράνου στην Κύπρο.
 
Ένας εκ των δύο διοργανωτών, σε επικοινωνία με τον REPORTER, θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα για την τεράστια επιτυχία του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Σε μια λιτή ανακοίνωση, ο διοργανωτής του εράνου, εξέφρασε την ανακούφισή του για το αποτέλεσμα, την ευγνωμοσύνη του προς τα άτομα που στήριξαν και υποστήριξαν τον αγώνα του και την ευχαρίστησή του προς το κράτος που επέσπευσε τις διαδικασίες, ώστε να  εγκριθεί η άδεια για τον έρανο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Για τη Βοστόνη αναχωρεί ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ

«Το κράτος μας ενήργησε ταχύτατα για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ. Ευχαριστώ προσωπικά και σίγουρα και εκ μέρους όλων σας όλους τους υπάλληλους που δούλεψαν γι’ αυτό. Μόνο περηφάνεια μπορώ να νιώθω! Οφείλω όμως να σας πω ότι χαίρομαι που ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να χρησιμοποιήσουμε την άδεια, καθώς ο μικρούλης φεύγει ήδη για τη Βοστώνη», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο διοργανωτής του εράνου, προσθέτοντας πως χάρηκε που έτρεξε για τον μικρό παιδί και ήθελε όλα να γίνουν με ήρεμο και νόμιμο τρόπο.

«Φίλοι μου ευχαριστώ πολύ! Κατόπιν της επικοινωνίας μου με την οικογένεια θέλει να σας ευχαριστήσει  θερμά που ήσασταν στο πλευρό τους από το πρώτο λεπτό και έχετε πολλά φιλάκια από τον Παναγιώτη-Ραφαήλ! Σας ευχαριστούμε για όλα....», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μίλησε η ανθρωπιά... «Είμαστε κοντά στο όνειρο»

Αυτούσια η ανακοίνωση:
«Εκ μέρους του κ. Μιχαήλ (νόμιμου διοργανωτή) Νιώθω με τη σειρά μου την ανάγκη να γράψω δυο λόγια ευχαρίστησης, ευγνωμοσύνης και αγάπης.

Αγάπη για το μικρό άγνωστο-γνωστό πλασματάκι, που στο άκουσμα της ιστορίας του πρώτον ως άνθρωπος και δεύτερον ως πατέρας έτρεξα να βοηθήσω όσο μπορούσα. Ευγνωμοσύνης για τα άτομα που με στήριξαν και υποστήριξαν στο τρέξιμο και στον αγώνα μου. Ευχαρίστησης στον κυπριακό κρατικό μηχανισμό, που παρέβλεψε χρόνο, διαδικαστικά και τυπικά και προχώρησε σε ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ των διαδικασιών ώστε να εγκριθεί η άδεια για έρανο. Φίλοι μου ήθελα όλα να γίνουν με τον καθόλα νόμιμο τρόπο.

Το κράτος μας ενήργησε ταχύτατα για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ. Ευχαριστώ προσωπικά και σίγουρα και εκ μέρους όλων σας όλους τους υπάλληλους που δούλεψαν γι’ αυτό. Μόνο περηφάνεια μπορώ να νιώθω! Οφείλω όμως να σας πω ότι χαίρομαι που ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να χρησιμοποιήσουμε την άδεια, καθώς ο μικρούλης φεύγει ήδη για τη Βοστώνη. Νομίζω ότι ο σκοπός μας ήταν αυτός κι όχι να πούμε ότι νιώθουμε ευτυχείς που έχουμε στα χεριά μας την άδεια, την κάθε άδεια. Χαίρομαι που δεν χρειάζεται να την αξιοποιήσουμε. Χαίρομαι που δεν θέλαμε να ενεργήσουμε με έμμεσους τρόπους που ίσως να άφηναν την παραμικρή υποψία ότι ίσως 'τρώγαμε' έστω κι ένα σεντ του μωρού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρεμβαίνει για τη μείωση της θεραπείας του Παναγιώτη ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Παναγιώτη-Ραφαήλ, χαίρομαι που έτρεξα για σένα κι ας μην φάνηκαν πολλά προς τα έξω. Ήθελα μόνο να γίνουν όλα με ήρεμο και νόμιμο τρόπο.

Φίλοι μου ευχαριστώ πολύ! Κατόπιν της επικοινωνίας μου με την οικογένεια θέλει να σας ευχαριστήσει  θερμά που ήσασταν στο πλευρό τους από το πρώτο λεπτό και έχετε πολλά φιλάκια από τον Παναγιώτη-Ραφαήλ! Σας ευχαριστούμε για όλα....».
 
«Αυτά τα έξυπνα ματάκια κατάφεραν να αγαπηθούν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο»
Ο διοργανωτής του εράνου, θέλησε με ένα σύντομο μήνυμα, να αναφερθεί και στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.
 
«Αυτά τα έξυπνα ματάκια κατάφεραν να αγαπηθούν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και τους Έλληνες του εξωτερικού! Καλό ταξίδι μικρέ μου , τώρα είσαι στα χέρια της Παναγίας και του Αγίου Ραφαήλ και όλων των Αγίων που είδαν την αγάπη μας για εσένα και ευχόμαστε ολόψυχα να σου χαρίσουν την υγεία σου και να σε δούμε να μεγαλώνεις και να χαρίζεις την ευτυχία στους γονείς σου που τόσο πολύ σου στάθηκαν με περίσσευμα υπομονής και αξιοπρέπειας!».

Το ευχαριστώ της οικογένειας
Εξάλλου, σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι, ενώ τους καλεί να αποσύρουν τους κουμπαράδες, αφού δεν θα χρειαστούν άλλα λεφτά.

«Καλημέρα! Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα χρειαστούμε αλλά χρήματα, οπότε οι κουμπαράδες, μετά την κατάθεση των χρημάτων, μπορούν να αποσυρθούν και να περιμένουν την επόμενη αποστολή τους για άλλο ιερό σκοπό!! Να είστε όλοι καλά, παρακαλώ μην καταθέτετε αλλά χρήματα για τον μικρό μας!! Είμαστε αφάνταστα ευγνώμονες!!!», αναφέρει η οικογένεια, στην επίσημη σελίδα που δημιουργήθηκε, στο Facebook, για το σκοπό αυτό.

 

Δειτε Επισης

Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Αλματώδης αύξηση της τιμής του πετρελαίου λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή
Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ