Δευτέρα 16 Δεκ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το κυπριακό τοπίο

  18/10/2019 22:47
Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το κυπριακό τοπίο

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα το κυπριακό τοπίο

  18/10/2019 22:47
Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το κυπριακό τοπίο προκηρύσσει το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, με αφορμή την διεθνή ημέρα τοπίου η οποία γιορτάζεται στις 20 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Πολεοδομίας στο διαγωνισμό αυτό, καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι Δήμοι και Κοινότητες της Κύπρου, με την υποβολή μιας φωτογραφίας, η οποία να αποτυπώνει ένα χαρακτηριστικό «τοπίο» από το Δήμο ή την Κοινότητά τους.

Οι Όροι Συμμετοχής καθώς και οι λεπτομέρειες του Διαγωνισμού, θα κοινοποιηθούν προσεχώς προς όλες τις Τοπικές Αρχές- Διαγωνιζόμενους, προστίθεται.
 
Οι τρεις καλύτερες από τις  φωτογραφίες, που θα υποβληθούν και θα επιλεγούν τελικά από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού, θα βραβευθούν στα εγκαίνια της Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στην τέταρτη επέτειο της Διεθνούς Ημέρας Τοπίου, δηλαδή στις 20, Οκτωβρίου, 2020.  
 
Η Διεθνής Ημέρα Τοπίου, η οποία άρχισε να γιορτάζεται με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης, έχει ως στόχο, την προβολή της σημασίας του τοπίου, ως ένα αναπόσπαστο σύνολο της πολιτιστικής κληρονομιάς, της ταυτότητας και της ποιότητας του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας