Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εγκαινιάστηκε ο νέος δρόμος προσπέλασης προς Μένικο

  18/10/2019 22:46
Εγκαινιάστηκε ο νέος δρόμος προσπέλασης προς Μένικο

Εγκαινιάστηκε ο νέος δρόμος προσπέλασης προς Μένικο

  18/10/2019 22:46
Η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου τέλεσε τα εγκαίνια του νέου δρόμου προσπέλασης προς Μένικο, μήκους 3χλμ. η κατασκευή του οποίου κόστισε €3,3 εκατ.

Στο χαιρετισμό της, τον οποίο μεταδίδει το ΓΤΠ, η κ. Αναστασιάδου ανέφερε ότι με το έργο αυτό διευκολύνεται η πρόσβαση προς την κοινότητα, εξοικονομείται χρόνος στη διακίνηση και αυξάνεται το επίπεδο οδικής ασφάλειας. 

«Θα επωφεληθούν επίσης και οι Κοινότητες Ακακίου και Παλαιομετόχου, οι οποίες θα απαλλαχθούν από διαμπερή κίνηση και κατ’ επέκταση από την κυκλοφοριακή συμφόρηση στις ώρες αιχμής», είπε.

Το έργο, μήκους 3χλμ., έχει αφετηρία τον κυκλικό κόμβο Ακακίου στη συμβολή του αυτοκινητόδρομου Ανθούπολης – Δένειας με τον υφιστάμενο δρόμο Ακακίου – Αστρομερίτη και καταλήγει στο δρόμο Ακακίου – Μενίκου, εντός της οικιστικής περιοχής Μενίκου, ανέφερε. 

Η Υπουργός Μεταφορων είπε επίσης ότι «στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους και του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος της χώρας, η στήριξη μας, τόσο στα ώριμα προς υλοποίηση έργα όσο και στους αναπτυξιακούς στόχους και επιδιώξεις που θέτουν όλες οι τοπικές αρχές, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας