Νέα «αναπόφευκτη» ταλαιπωρία για τους οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού σε διάφορα σημεία και στις δύο κατευθύνσεις και στη Λευκωσία ανακοινώνει το Τμήμα Δημόσιων Έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, τη Δευτέρα και την Τρίτη, μεταξύ 1000 και 1500 θα πραγματοποιούνται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία από την έξοδο Ζυγίου μέχρι την έξοδο προς Σκαρίνου.

Το Σάββατο 19/10/2019, μεταξύ των ωρών 0700 και 1500, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο προς Γερμασόγεια, θα διεξάγονται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης.

Την Κυριακή 20/10/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από την έξοδο Πεντακώμου μέχρι την έξοδο προς Ακτή του Κυβερνήτη, θα διεξάγονται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης.
 
Αναφέρεται επίσης ότι συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης από ιδιωτική εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας

Οι εργασίες οι οποίες θα ξεκινούν μετά την πρωινή ώρα αιχμής την βδομάδα 21/10/2019 - 25/10/2019 και αναμένεται να ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής, εκτός απροόπτου, θα διεξάγονται στις συμβολές Λεωφ. Σαλαμίνος/Έξοδος Λεωφορείων (Δήμος Λευκωσίας), Οδός Αρσινόης/Λεωφ. Ακροπόλεως/Νίκης (Δήμος Στροβόλου), Λεωφ. Αθαλάσσας/Οδός Α. Αβρααμίδη (Δήμος Στροβόλου), Λεωφ. Θεμ. Δέρβη/Οδός Φλωρίνης (Δήμος Λευκωσίας) και Λεωφ. Σαλαμίνος/Οδός Σπ. Χριστοδούλου/Οδός Πουλίου Καποτά (Δήμος Λευκωσίας).

Το Τμήμα απολογείται «για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση».

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις εργασίες στο www.traffic4cyprus.org.cy

Δειτε Επισης

Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων
Εντός του 2024 η νομοθετική ρύθμιση της πρακτικής εργασίας των φοιτητών
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας