Πέμπτη 13 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μίλησε η ανθρωπιά... «Είμαστε κοντά στο όνειρο»

  18/10/2019 17:25
Μίλησε η ανθρωπιά... «Είμαστε κοντά στο όνειρο»

Μίλησε η ανθρωπιά... «Είμαστε κοντά στο όνειρο»

  18/10/2019 17:25
Όλο και πιο κοντά στο όνειρο του ταξιδιού ζωής για τη Βοστώνη, βρίσκεται ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, που πάσχει από την ασθένεια νωτιαίας μυϊκής ατροφίας τύπου 1.
Μετά την πανελλήνια, αλλά και την παγκύπρια εκστρατεία που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Παναγιώτη Ραφαήλ, το ποσό που μαζεύτηκε ξεπερνά πλέον τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Η οικογένεια του στέλνει το μήνυμα ότι βρίσκεται πιο κοντά στο όνειρο. Σημειώνεται ότι για τη θεραπεία στη Βοστώνη, χρειάζεται το ποσό των 2,500,000 ευρώ.
 
Σε όλη την Ελλάδα, έχουν στηθεί 1922 κουμπαράδες για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ και διάφορες εκδηλώσεις γίνονται καθημερινά, τα έσοδα των οποίων δίνονται για να μεταφερθεί το παιδί στη Βοστώνη. 
 
Σε ανάρτηση της, η οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο που συνείσφερε και συνεισφέρει στην προσπάθεια, και στέλνει το μήνυμα ότι, «μόνο μια υπόσχεση μπορώ να σας δώσω... Να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω τον Παναγιώτη Ραφαήλ έναν άνθρωπο δυνατό, ευαίσθητο κ γενναιόδωρο όπως είναι ο καθένας από σας .. Είμαστε κοντά στο όνειρο μας!!! Σας στέλνουμε την απεριόριστη αγάπη μας!!!».
 

 
Πώς μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει
Οι πολίτες μπορούν να βοηθήσουν μέσω του Paypal ή μπορούν να κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό, που δημιούργησε ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας