ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λευκωσία-Ανεμοστρόβιλος στην Ανθούπολη

Μπόρα με χαλάζι και ανεμοστρόβιλο, σημειώθηκε το απόγευμα σε περιοχές της Λευκωσίας.Συγκεκριμένα, στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς, έπεσε χαλαζόνερο καθιστώντας δύσκολες τις συνθήκες για τους οδηγούς, που διακινούνταν στο σημείο, ενώ ανεμοστόβιλος έπληξε περιοχή κοντά στην Ανθούπολη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΤΩΡΑ: Έπεσε πάσσαλος της ΑΗΚ-Χωρίς ρεύμα η Λακατάμια

Την ίδια ώρα έντονη βροχόπτωση έπεσε σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Λευκωσίας, χωρίς να καταγραφούν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, οποιαδήποτε προβλήματα.
Οι καταιγίδες και οι έντονες βροχοπτώσεις πάντως, δεν θα υποχωρήσουν και αναμένεται να συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευµατινές ώρες, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.


LIVE η μεταβολή του καιρού

*Φωτογραφίες και βίντεο από Καιρόφιλοι Κύπρου

Δειτε Επισης

Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών