Τρίτη 22 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα-Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κύπρος

  17/10/2019 15:24
Βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα-Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κύπρος

Βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα-Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κύπρος

  17/10/2019 15:24
Βροχές και καταιγίδες επιφυλάσσει το σκηνικό του καιρού μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο οι θερμοκρασίες παραμένουν σταθερά κοντά στους τριάντα βαθμούς.
 
Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα αναπτύσσονται αυξηµένες νεφώσεις που αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευµατινές ώρες, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας