Τρίτη 18 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Εσείς θα στείλετε το παιδί μας στη Βοστώνη για να βρει το μικρό Αντώνη»

  16/10/2019 09:48
«Εσείς θα στείλετε το παιδί μας στη Βοστώνη για να βρει το μικρό Αντώνη»

«Εσείς θα στείλετε το παιδί μας στη Βοστώνη για να βρει το μικρό Αντώνη»

  16/10/2019 09:48
«Δυστυχώς δεν μπορούμε να προβληθούμε στα κανάλια. Θέλουμε το καλύτερο για το παιδάκι μας». Με αυτά τα λόγια, οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, ανοίγουν την ψυχή τους και δίνουν τη δική τους απάντηση στην Ελληνική Κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.
 
Οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ, Γιώργος Γλωσσιώτης και Ρία Μπακάλη, εξηγούν πως η θεραπεία που ζητούν για το παιδί τους είναι μεν πολυδάπανη, επειδή θα γίνει μια φορά, ενώ αυτή που κάνει τώρα, γίνεται κάθε τρεις μήνες.
 
 
«Από τη στιγμή που διαγνώστηκε το παιδί, οι νευρολόγοι μας έλεγαν ότι εκεί βρίσκεται η θεραπεία. Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολυδάπανο αλλά εμείς θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας», ανέφεραν σε δραματικούς τόνους οι γονείς του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.
 
Παράλληλα αφήνουν αιχμές για αποσιωποίηση του θέματος από τα τηλεοπτικά κανάλια στην Ελλάδα.
 
«Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, δεν κρύβεται τίποτα πίσω από αυτό που λέμε. Θέλουμε το καλύτερο για το παιδάκι μας. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια».
 
Η θεραπεία του Αντώνη και οι εγγυήσεις Κικίλια
Ο κ. Γλωσσιώτης αναφέρθηκε και στον μικρό Αντώνη, ο οποίος πάσχει από την ίδια ασθένεια με τον Παναγιώτη-Ραφαήλ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Βοστώνη, όπου έλαβε τη θεραπεία.
 
 
«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Αντώνης Ανδρέου από την Κύπρο, είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με τον Παναγιώτη, ίδια πάθηση. Ο Αντωνάκης ακολουθούσε την ίδια θεραπεία με τη διαφορά ότι ο Αντώνης πήγε στη Βοστώνη και έκανε τη γονιδιακή θεραπεία και πηγαίνει πολύ καλά».
 
Όσον αφορά τις εγγυήσεις που ζητά ο Έλληνας υπουργός Υγείας για τη θεραπεία, η κ. Μπακάλη, τόνισε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί κανένας για κανένα φάρμακο και ειδικά ένα που βγήκε πολύ πρόσφατα.
 
 
«Η εταιρεία είπε ότι εάν δεν δουλέψει το φάρμακο θα επιστρέψει όλα τα λεφτά. Αυτή είναι μία εγγύηση».
 
Οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, καταλήγοντας, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον κόσμο που τους αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και στέκονται δίπλα τους σε αυτό τον δύσκολο αγώνα.
 
«Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια. Όπως φαίνεται το παιδί μας θα πάει στη Βοστώνη. Θα το στείλετε εσείς με τη γενναιοδωρία σας και την αγάπη σας».
 
Μέχρι στιγμής, έχει μαζευτεί το ποσό του 1,500,000 ευρώ. Για τη θεραπεία του μικρού μαχητή Παναγιώτη-Ραφαήλ, χρειάζονται περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας