Πέμπτη 6 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δωρεάν εργαστήρια για νέους

  15/10/2019 07:43
Δωρεάν εργαστήρια για νέους

Δωρεάν εργαστήρια για νέους

  15/10/2019 07:43
Το Βιογραφικό είναι ο καθρέφτης του επαγγελματικού Εαυτού κάθε υποψήφιου προς εργοδότηση. Είναι το μέσο που θα βοηθήσει τον εκάστοτε εργοδότη να σχηματίσει την πρώτη εικόνα για τον υποψήφιο που κάθεται απέναντί του και του ζητά μια θέση στην εταιρεία του.
 
Εάν σε ενδιαφέρει να λάβεις χρήσιμες συμβουλές για τη συγγραφή του ιδανικού Βιογραφικού που θα σου ανοίξει πόρτες, όπως και να ακούσεις συμβουλές για μια πετυχημένη Συνέντευξη, δήλωσε τώρα συμμετοχή στα Εργαστήρια που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο σε συνεργασία με το δίκτυο EURES και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την καταπολέμηση της ανεργίας. Η καμπάνια θα κορυφωθεί με την Έκθεση “Get a Job” στις 28 Νοεμβρίου, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη της Λεμεσού, όπου θα συμμετάσχουν εταιρείες από διάφορους κλάδους που έχουν ανοικτές θέσεις εργασίας.
 
Στο πλαίσιο της εκστρατείας θα υλοποιηθούν μια σειρά από δωρεάν ενημερωτικά εργαστήρια διάρκειας μίας μέρας σε όλη την Κύπρο, κατά τα οποία οι νέοι υποψήφιοι σε αναζήτηση δουλειάς θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη συγγραφή του ιδανικού βιογραφικού που θα τους ανοίξει επαγγελματικές πόρτες, αλλά και να πάρουν μέρος σε διαδραστικές ασκήσεις για μια πετυχημένη συνέντευξη.
 
Πέρα από τις κατευθυντήριες γραμμές για το πως να γίνει πιο ανταγωνιστικός ένας υποψήφιος, κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων θα υπάρξει ενημέρωση για προγράμματα απασχόλησης και ευκαιρίες εργοδότησης που ανοίγονται στην Κύπρο αλλά και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και παροχή προσωπικής καθοδήγησης από τους εκπαιδευτές στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. Τέλος, θα γίνει πρακτική εξάσκηση για τον χειρισμό των προβλημάτων ή θεμάτων που μπορεί να προκύψουν συχνά κατά την εργασία.
 
Ημερομηνίες και χώροι διεξαγωγής:
 
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, Σπίτι της Ευρώπης, Λευκωσία
Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Λάρνακα
Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Σωτήρα Αμμοχώστου
Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Λεμεσός
Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, Αγρός
 
Ώρες διεξαγωγής: 08:30-17:00
 
Επισυνάπτεται η αφίσα με το πρόγραμμα των εργαστηρίων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής. Για ηλεκτρονικές Εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
Για περισσότερες Πληροφορίες, αποταθείτε στην ΙΜΗ -  τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας