Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εκτός συνόρων ο ποδηλατόδρομος που «σέβεται» τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Νατάσα Χριστοφόρου  13/10/2019 13:24
Εκτός συνόρων ο ποδηλατόδρομος που «σέβεται» τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Εκτός συνόρων ο ποδηλατόδρομος που «σέβεται» τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Νατάσα Χριστοφόρου  13/10/2019 13:24
Τρέχουν και δεν φτάνουν στο Δήμο Λεμεσού, προκειμένου να διαπιστώσουν, τι πήγε στραβά με τον ποδηλατόδρομο, πρότυπο κακοτεχνίας, που έχει προκαλέσει σάλο.
 
Ο «έξυπνος» ποδηλατόδρομος,  που δημιουργήθηκε με σκοπό να μην «ενοχλήσει» τα παρκαρισμένα οχήματα και τους κάδους απορριμμάτων, κάνει τις τελευταίες ώρες και το γύρο της Ελλάδας.

Τα άρθρα σε  ελληνικές ιστοσελίδες  δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για τον ποδηλατόδρομο που «σέβεται» τα παρκαρισμένα οχήματα  στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό.


Ψάχνουν το λάθος
Ο Δήμος Λεμεσού μετά το άγριο τρολάρισμα, αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση χθες το απόγευμα αναφέροντας πως, δεν βρίσκονται εργάτες του πίσω από την κατασκευή του έργου.

«Μετά από προσφορές και αφού ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες ο Δήμος Λεμεσού, ανέθεσε την υλοποίηση του έργου κατασκευής ποδηλατοδρόμων σε ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται το έργο βρίσκεται υπό εκτέλεση και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο Δήμο και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από ποδηλάτες.

Ο Δήμος Λεμεσού διαμηνύει πως θα προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες ώστε τα κατασκευαστικά λάθη να αποκατασταθούν πριν να δοθεί για χρήση ο ποδηλατόδρομος. Άρχισε δε να διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν γίνει αυτά τα λάθη, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Άξιον απορίας αποτελεί το γεγονός, ότι ουδείς διαπίστωσε αυτά τα εξόφθαλμα λάθη κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου, παρά μόνο διατάχθηκε έρευνα όταν το τραγελαφικό αποτέλεσμα είδε το φως της δημοσιότητας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας