Τετάρτη 5 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζει να βάλλει κατά του προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ ο Νικολαΐδης-«Λάθος ολκής…»

  10/10/2019 16:11
Συνεχίζει να βάλλει κατά του προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ ο Νικολαΐδης-«Λάθος ολκής…»

Συνεχίζει να βάλλει κατά του προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ ο Νικολαΐδης-«Λάθος ολκής…»

  10/10/2019 16:11
Δεν λέει να τελειώσει η κρίση που έχει ξεσπάσει στα θεμέλια της ΟΕΛΜΕΚ, αφού ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης επιστρέφει με νέα πυρά κατά του προέδρου.
 
Σε αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Παντελής Νικολαΐδης κάνει λόγο για λιποταξία του Κώστα Χατζησάββα στο στρατόπεδο των εξετάσεων τετραμήνων, χαρακτηρίζοντας το διαπραγματευτικό σφάλμα ολκής.
 
 
Αφορμή στάθηκε η συνάντηση του προέδρου της οργάνωσης των καθηγητών με τον Υπουργό Παιδείας, κατά την οποία συζήτησαν τα θέματα που έθεσαν οι εκπαιδευτικοί στην επιστολή τους, ανάμεσά τους και το νέο σύστημα αξιολόγησης του μαθητή, οι εξετάσεις τετραμήνων.
 
Ο κ. Νικολαΐδης σημείωσε πως, όπως είχαν προειδοποιήσει, ο υπουργός Παιδείας θα δεχθεί τα πάντα φτάνει να επιτύχει το στόχο του, που είναι η διεξαγωγή των εξετάσεων τετραμήνων.
 
«Θεωρώ ότι τίθεται θέμα ευρύτερης τάξης για τον πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, ο οποίος με τις ενέργειες και δηλώσεις του δίδει την εντύπωση ότι το "πρόβλημα είναι η εγκύκλιος". Αυτό βρίσκεται σε μετωπική διάσταση με τις αποφάσεις της ΟΕΛΜΕΚ όπως αυτές έχουν καθοριστεί μέσα από το δημοψήφισμα που καθόρισε ως την αμετακίνητη θέση της ΟΕΛΜΕΚ τη "Μηδέν Εξετάσεις τετραμήνων"».

Για να πάρει απάντηση από τον πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, ο όποιος ανάφερε στον REPORTER πως δεν έγινε καμία «σικέ» συνάντηση, καθώς ήταν κάτι που ανέμεναν εδώ και δεκαπέντε ημέρες.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας