Παρασκευή 15 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Κλειστό τμήμα λεωφόρου στο Παραλίμνι το Σαββατοκύριακο λόγω οδικών έργων

  10/10/2019 09:56
Κλειστό τμήμα λεωφόρου στο Παραλίμνι το Σαββατοκύριακο λόγω οδικών έργων

Κλειστό τμήμα λεωφόρου στο Παραλίμνι το Σαββατοκύριακο λόγω οδικών έργων

  10/10/2019 09:56
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 12/10/2019 και ώρα 14:00 το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή 13/10/2019 και ώρα 19:00 το βράδυ, τμήμα της Λεωφόρου 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, από τη συμβολή με την οδό Σταδίου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο «Ανεμόμυλος», θα παραμείνει  κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται όπως ακολούθως:
 
Α.  Από Αγία Νάπα προς Παραλίμνι:
 
Από τον κυκλικό κόμβο «Ανεμόμυλος» θα γίνει εκτροπή της τροχαίας κίνησης μέσω του δρόμου Ε324 (προς Πρωταρά) Αγίου Παντελεήμονα, Αγίου Θωμά και Σταδίου.
 
Β.  Από Παραλίμνι προς Αγία Νάπα:
 
Στη συμβολή της Λεωφόρου 1ης Απριλίου με Σταδίου θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Σταδίου, Αγίου Θωμά, Αγίου Παντελεήμονα, δρόμου Ε324 με κατάληξη στον κυκλικό κόμβο «Ανεμόμυλος».
 
 Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
 Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας