Διευκρινίσεις Υπουργείου Υγείας για διαδικασία αιτημάτων για συμμετοχή σε ευρωπαϊκό δίκτυο αναφοράς

 
Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα απαραίτητα έντυπα που πρέπει να υποβληθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης αιτημάτων για την έκδοση υποστηρικτικής επιστολής (Letter of Endorsement) για συμμετοχή σε υφιστάμενο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αναφοράς (ΕΔΑ), προβαίνει το Υπουργείο Υγείας.
 
Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής του για το θέμα το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι θα πρέπει να υποβληθούν τα ακόλουθα:
 
(1) Έντυπο αίτησης συμμετοχής, το οποίο είναι προσβάσιμο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://webgate.ec.europa.eu/sante-xmlgate/#!/forms/ern-application/v1. Το εν λόγω έντυπο θα πρέπει να συμπληρωθεί online και πριν υποβληθεί στην Επιτροπή να αποθηκευτεί σε μορφή PDF και να σταλεί στο Υπουργείο Υγείας για σκοπούς εσωτερικής αξιολόγησης.
 
(2) Έντυπο αυτό-αξιολόγησης, το οποίο είναι προσβάσιμο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://webgate.ec.europa.eu/sante-xmlgate/#!/forms/ern-application/v1. Το εν λόγω έντυπο θα πρέπει να συμπληρωθεί online και πριν υποβληθεί στην Επιτροπή να αποθηκευτεί σε μορφή PDF και να σταλεί στο Υπουργείο Υγείας για σκοπούς εσωτερικής αξιολόγησης.
 
(3) Καταστατικό του οργανισμού / φορέα και πιστοποιητικό εγγραφής του, σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία και επιστολή από τον Δικηγόρο του που να εξηγεί το νομικό καθεστώς του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου και βεβαίωση «Καλώς Έχειν» (Good Standing) από την αρμόδια αρχή.
 
(4) Ελεγμένοι λογαριασμοί για το προηγούμενο έτος από εγκεκριμένο ελεγκτή, συμπεριλαμβανομένης αναλυτικής κατάστασης ταμειακής ροής του προηγούμενου έτους.
 
(5) Άλλα στοιχεία που πιθανόν να κριθεί αναγκαίο να προσκομιστούν κατά τη διαδικασία αξιολόγησης του αιτήματος.
 
Τα πιο πάνω, αναφέρεται, θα πρέπει να υποβληθούν στο Υπουργείο Υγείας το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 29/10/2019, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις okalakouta@moh.gov.cy και emakrigiorgi@moh.gov.cy. 
 

Δειτε Επισης

Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»