Δευτέρα 10 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καταγγέλλουν τους καθηγητές στον Χαμπιαούρη οι γονείς

  19/09/2019 09:19
Καταγγέλλουν τους καθηγητές στον Χαμπιαούρη οι γονείς

Καταγγέλλουν τους καθηγητές στον Χαμπιαούρη οι γονείς

  19/09/2019 09:19
Άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστα Χαμπιαούρη, θα ζητήσει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.
 
Αυτό αποφάσισε σε χθεσινή πολύωρη συνεδρία της η Γραμματεία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, η οποία συνήλθε στη Χοιροκοιτία για να πάρει αποφάσεις για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της παιδείας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Γραμματεία των οργανωμένων γονέων της Μέσης Εκπαίδευσης αποφάσισε να ζητήσει άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστα Χαμπιαούρη, για να συζητήσουν διάφορα θέματα, τα οποία εγείρει η ΟΕΛΜΕΚ σε σχέση με χρονοδιαγράμματα και την ύλη και να ζητήσουν διευκρινίσεις.
 
Αποφάσισε, επίσης, ότι αφού δουν με βάση το σχεδιασμό του Υπουργείου τι γίνεται, εντός της άλλης εβδομάδας θα καθορίσουν συγκεκριμένη μέρα για να κάνουν δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα αναλύσουν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί , καταθέτοντας την θέση των οργανωμένων γονιών, αλλά και τα γεγονότα όπως έχουν εξελιχθεί.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας