Τρίτη 12 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Γ.Γιαννάκη: Να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ καλεί τους πολίτες

  17/09/2019 12:32
Γ.Γιαννάκη: Να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ καλεί τους πολίτες

Γ.Γιαννάκη: Να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ καλεί τους πολίτες

  17/09/2019 12:32
Ο εθελοντισμός και η ενεργός πολιτότητα αναδεικνύεται ως ένα πολύ σημαντικό εργαλείο αντιμετώπισης του καρκίνου, σημείωσε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ Γιάννης Γιαννάκη, καλώντας την κοινωνία των πολιτών και τους εθελοντές να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σε χαιρετισμό του στη συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της 28ης Εκστρατείας Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης του ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή», ο κ. Γιαννάκη είπε ότι είναι «ένα σύνθημα το οποίο μετουσιώνει στη πράξη την συμπαράσταση της κοινωνίας και της πολιτείας σε μια συμμαχία για τη στήριξη των συνανθρώπων μας οι οποίοι δίνουν τη μάχη για τη ζωή».

Ανέφερε ότι  «η εκστρατεία είναι αφιερωμένη στους συνανθρώπους και στις οικογένειες τους με το μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι. Η εκστρατεία αυτή δίνει την δυνατότητα σε όλους εμάς να συμπαρασταθούμε και να είμαστε αλληλέγγυοι προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους. Και ο καθένας από εμάς μπορούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια που μπορεί να είναι οικονομική, αλλά και εθελοντική».

Ο τομέας της Υγείας, πρόσθεσε, «δραστηριοποιεί ένα μεγάλο μέρος του εθελοντικού κινήματος και των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Και ο ΠΑΣΥΚΑΦ, έχει μια διαχρονική και σημαντική προσφορά στην στήριξη των συνανθρώπων μας με καρκίνο. Με εφαρμογή συγκεκριμένων προγραμμάτων, αναδεικνύεται η μεγάλη συνεισφορά του ΠΑΣΥΚΑΦ η οποία στηρίζεται στην αξία της εθελοντικής προσφοράς, αλλά και του ανθρωπισμού».

Η δράση του ΠΑΣΥΚΑΦ, συνέχισε, «είναι υποστηρικτική προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Χιλιάδες οι περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι αποτείνονται στον ΠΑΣΥΚΑΦ, στήριξη η οποία παρέχεται δωρεάν. Περισσότερα από 3.000 νέα πρόσωπα, κάθε χρόνο, μπαίνουν στη μάχη κατά του καρκίνου. Όλοι μας έχουμε κάποιο δικό μας άτομο το οποίο έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο».

«Ο εθελοντισμός και η ενεργός πολιτότητα, αναδεικνύεται ως ένα πολύ σημαντικό εργαλείο αντιμετώπισης του καρκίνου. Ας στηρίξουμε την εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ συμβάλλοντας ο καθένας από εμάς με όποιο τρόπο μπορεί», ανέφερε.

Κάλεσε, επίσης, την κοινωνία των πολιτών και τους εθελοντές να στηρίξουν την προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ. «Η μάχη ενάντια στον καρκίνο αφορά όλους μας. Είμαστε όλοι εδώ σήμερα για να δώσουμε μαζί τη μάχη για τη ζωή», κατέληξε.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας