Πέμπτη 4 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς 2019 από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

  11/09/2019 13:46
Γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς 2019 από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

Γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς 2019 από το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου

  11/09/2019 13:46
Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς είναι μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Με πολλά παιχνίδια, δώρα, μουσική, διασκέδαση, φαγητό και ποτό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν από το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για την στήριξη παιδιών και νέων που πάσχουν από μακροχρόνιες ασθένειες και πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία.

Το ΙΔΡΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2300 εγγεγραμμένων μελών που στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρόνων, την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας από τις 17:30 μέχρι τις 23:30.
 
Η φετινή εκδήλωση θα διεξαχθεί εις μνήμη της μακαριστής Εύης Παπαδοπούλου πρώην Προέδρου της Europa Donna Κύπρου για την μεγάλη προσφορά της για την γυναίκα της Κύπρου.
 
Γίνε και εσύ #Εθελοντής στην Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς. #ΈλαΣτηνΟμάδαΜας #ΓιαΤαΠαιδιάΜας

Γίνε Εθελοντής στην Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς - Μοίρασε Χαμόγελα

Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου ιδρύθηκε για να στηρίζει παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις που πρέπει να μεταβούν στο εξωτερικό για θεραπεία. Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς αποτελεί μια από τις κύριες πηγές εσόδων του Ιδρύματος μας για να συνεχίσει το έργο του.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς και σας ζητούμε να είσαστε μαζί μας εκείνη την ημέρα. Ο κάθε ένας και η κάθε μια μπορεί να γραφτεί εθελοντής / εθελόντρια για να βοηθήσει στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου στα τηλέφωνα :
24639904
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας