ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί στην ορεινή Λεμεσό

Καταιγίδες πλήττουν από το μεσημέρι τις ορεινές περιοχές της Λεμεσού. Από την καταιγίδα, επηρεάστηκαν μέχρι στιγμής οι περιοχές Αγίου Κωνσταντίνου, Αμιάντου και Προφήτη Ηλία.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας τα έντονα καιρικά φαινόμενα πέραν των ορεινών περιοχών, αναμένεται να επηρεάσουν και το εσωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν τόσο αύριο, όσο και την Τρίτη, ενώ από την Τετάρτη η θερμοκρασία θα βελτιωθεί.
LIVE η μεταβολή του καιρού:
Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:
 
Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευµα αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, νεφώσεις όµως που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω τους 30 στα δυτικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα ορεινά.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, νεφώσεις όµως που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα.
 
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία κατά το τριήµερο δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας