Παρασκευή 18 Οκτ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Αναστέλλουν τον έρανο για το μικρό Αντώνη οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ

  22/08/2019 11:14
Αναστέλλουν τον έρανο για το μικρό Αντώνη οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ

Αναστέλλουν τον έρανο για το μικρό Αντώνη οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ

  22/08/2019 11:14
Αναστέλλονται οι προσπάθειες για συλλογή χρημάτων για το θέμα του μικρού Αντώνη Ανδρέου, με την ευχή όλα να κυλήσουν θετικά και ο μικρός Αντώνης να πάρει την απαιτούμενη θεραπεία, που θα του εξασφαλίσει την ευκαιρία και το δικαίωμα να μεγαλώσει και να ζήσει με υγεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και του Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού Ψυχικής Υγείας της Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων.
 
«Κατ΄ αρχή εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες για την συγκινητική ανταπόκριση τους για το θέμα του μικρού Αντώνη. Εκφράζουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας στους συναδέλφους για το ενδιαφέρον που επέδειξαν να συνδράμουν στη προσπάθεια συλλογής χρημάτων προς όφελος του μικρού Αντώνη. Ευχαριστίες και ικανοποίηση οφείλουμε να εκφράσουμε και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό Υγείας για την απόφαση τους να συνδράμουν για την κάλυψη των εξόδων για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη ,με την ευχή να προχωρήσουν το συντομότερο οι διαδικασίες ώστε παρασχεθεί έγκαιρα η θεραπεία στον μικρό Αντώνη», προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
Οι δύο πιο πάνω Κλάδοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους αλλά και την ολόψυχη συμπαράσταση τους στον μικρό Αντώνη και στους γονείς του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας