Κυριακή 7 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Έδωσαν στον Αντώνη το δικαίωμα στη ζωή»-Το μεγάλο ευχαριστώ της μητέρας του

  21/08/2019 10:48
«Έδωσαν στον Αντώνη το δικαίωμα στη ζωή»-Το μεγάλο ευχαριστώ της μητέρας του

«Έδωσαν στον Αντώνη το δικαίωμα στη ζωή»-Το μεγάλο ευχαριστώ της μητέρας του

  21/08/2019 10:48
Συγκινημένοι από την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Υγείας και την απόφαση της Επιτροπής Ονομαστικών Αιτημάτων των Φαρμακευτκών Υπηρεσίων, να εγκρίνει την έλευση του φαρμακευτικού σκευάσματος που χρειάζεται για τη θεραπεία του στην Κύπρο, δηλώνουν οι γονείς του, εκφράζοντας δημόσια τις ευχαριστίες τους για την εξέλιξη αυτή. 

Η μητέρα του μικρού μαχητή της ζωής, Χαρά Θωμά, μιλώντας στον REPORTER, ανέφερε πως είχαν τηλεφωνική επαφή με το Υπουργείο Υγείας, κατά την οποία ενημερώθηκαν για την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής.
 

«Χαιρετίζουμε την άμεση παρέμβαση του Υπουργού και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια, τόσο για αυτή την απόφαση όσο και για το γεγονός πως ήταν πάντα δίπλα μας. Ήταν πρόθυμος να μας ακούσει, να ακούσει τον Αντώνη μας, και ήταν συνεχώς στο πλευρό μας», υπέδειξε η κ. Θωμά.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνάντηση των γονιών του μικρού Αντώνη με τον υπουργό Υγείας, κατά την οποία θα ενημερωθούν για τα περαιτέρω σε σχέση με την εφαρμογή της απόφασης. Παράλληλα, θα συζητήσουν και για την αξιοποίηση του ποσού που έχει μαζευτεί μέχρι σήμερα στο πλαίσιο της εκστρατείας συλλογής χρημάτων που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες, ώστε να επιτυγχανόταν η μεταβάση του παιδιού τους στις ΗΠΑ. Επιθυμία της οικογένειας, όπως πληροφορείται ο REPORTER, είναι όπως τα χρήματα που ήδη μαζεύτηκαν, διατεθούν και αυτά για τη θεραπεία του παιδιού τους. 
 

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου
Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε συγκινητική, και σύμφωνα με τη μητέρα του μικρού Αντώνη, αυτό δείχνει πως κοινωνία και πολιτεία έχουν ενωθεί για να δώσουν στον Αντώνη το δικαίωμα στη ζωή.

«Η αντίδραση της κοινωνίας είναι το πιο συγκινητικό. Η κοινωνία αγκάλιασε τον Αντώνη, λες και είναι δικό της παιδί και δείχνει πως κοινωνία και πολιτεία μπορούν να συνεργαστούν και να δώσουν στον Αντώνη τη θεραπεία που χρειάζεται».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας