Νεφώσεις, βροχές και καταιγίδα στο μενού του καιρού

Ασταθής αέρια µάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα, αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Από το µεσηµέρι και µετά, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και πιθανό σε περιοχή του εσωτερικού.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι 4 και τοπικά στα νότια ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα νότια και δυτικά το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Αργότερα, και κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση τη ∆ευτέρα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές και να παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Τρίτη.

Την Τετάρτη, αναµένεται και πάλι άνοδος στη θερµοκρασία, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, αλλά θα παραµείνει λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 

Δειτε Επισης

Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας