Καταγγελίες από την ομάδα στήριξης υποψηφιότητας Αρχιμανδρίτη Ευμένιου

Η Ομάδα Στήριξης της υποψηφιότητας του Αρχιμανδρίτη Ευμένιου  απέστειλε επιστολή στον Γιάννο Χαριλάου, Διευθυντή Ελεγκτικού Τμήματος της Εκκλησίας της Κύπρου και Γενικό Υπεύθυνο Εκλογών, όπου του ζητούν να περιφρουρήσει τη δημοκρατική διαδικασία ενόψει των εκλογών στις 28 Ιουλίου για νέο Μητροπολίτη Κιτίου.
 
"Την ερχόμενη Κυριακή 21 Ιουλίου οι πιστοί θα μεταβούν στους Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης Κιτίου για να εκκλησιαστούν. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να αναγκαστούν να διέλθουν των πανό και να λάβουν το διαφημιστικό και προωθητικό υλικό της υποψηφιότητας του Αρσινόης Νεκτάριου. Για να ανάψουν ένα κερί πρέπει να πάρουν πρώτα από το παγκάρι τα έντυπα υποστήριξης του Αρσινόης Νεκτάριου. Για να ακούσουν το κήρυγμα του Κυρίου πρέπει πρώτα να ακούσουν και τη διακήρυξη υποστήριξης του Αρσινόης Νεκτάριου. Και τέλος πριν να πάρουν το θείο αντίδωρο πρέπει πρώτα να λάβουν τις οδηγίες για τον τρόπο ψηφοφορίας του Αρσινόης  Νεκτάριου. Τέλος εάν διανοηθεί κάποιος να δώσει φυλλάδιο έξω από την εκκλησία υπέρ άλλου υποψηφίου  τότε θα προπηλακιστεί και θα απειληθεί από τον ιερέα της ενορίας με καταγγελία στην αστυνομία", καταγγέλλουν.

Διερωτώνται εάν όλα αυτά αποτελούν εφαρμογή των δημοκρατικών διαδικασιών και διερωτώνται εάν τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει Γενικός Υπεύθυνος Εκλογών, προσθέτοντας ότι "Ο λαός της Μητρόπολη Κιτίου  θα δώσει απάντηση στις 28 Ιουλίου. Και αυτή πέραν πάσης αμφιβολίας θα είναι καταπελτική και ηχηρότατη".
 

Δειτε Επισης

Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»