Τρίτη 7 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το ΗΒ καλωσόρισε την ψήφιση του νόμου για διαμονή Βρετανών

  12/07/2019 15:53
Το ΗΒ καλωσόρισε την ψήφιση του νόμου για διαμονή Βρετανών

Το ΗΒ καλωσόρισε την ψήφιση του νόμου για διαμονή Βρετανών

  12/07/2019 15:53
Το Ηνωμένο Βασίλειο καλωσόρισε την ψήφιση από τη Βουλή του νόμου με τον οποίο ρυθμίζεται το δικαίωμα υπηκόων του Ηνωμένου Βασιλείου και των μελών των οικογενειών τους να κυκλοφορούν και να διαμένουν ελεύθερα στην περίπτωση εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία.

Καλωσορίζουμε την ομόφωνη έγκριση από την ολομέλεια της Βουλής του κυβερνητικού νομοσχεδίου που εγγυάται πως ακόμα και σε περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία, οι υπήκοοι του Ηνωμένου Βασιλείου που ζούσαν νόμιμα στην Κύπρο πριν το Brexit θα διατηρήσουν τα πολιτικά τους δικαιώματα εδώ, αναφέρεται σε ανάρτηση στον λογαριασμό της βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας στο Twitter.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψηφίστηκε από τη Βουλή ο νόμος για τη διακίνηση των Βρετανών σε περίπτωση Brexit χωρίς συμφωνία

Ακόμη εκφράζονται ευχαριστίες προς την κυπριακή κυβέρνηση και προς τους βουλευτές για την ανταπόδοση της δέσμευσης του Ηνωμένου Βασιλείου έναντι των πολιτών της ΕΕ που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εξάλλου η βρετανική Υπάτη Αρμοστεία υπενθυμίζει τους υπηκόους του Ηνωμένου Βασιλείου ότι πρέπει να κάνουν αίτηση για διαμονή στην Κύπρο πριν το Brexit. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας