Πέμπτη 24 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

CAROB Awards: Ξεπέρασαν τις 340 οι Συμμετοχές

  27/06/2019 14:01
CAROB Awards: Ξεπέρασαν τις 340 οι Συμμετοχές

CAROB Awards: Ξεπέρασαν τις 340 οι Συμμετοχές

  27/06/2019 14:01
Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τα CAROB Awards, το 1ο Φεστιβάλ Κυπριακής Διαφήμισης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
 
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 340 στις συνολικά 5 ενότητες του διαγωνισμού: AD, Design, PR, Digital & Mobile και Integration. Τα βραβεία αποτελούν πρωτοβουλία του Συνδέσμου Διαφήμισης-Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), του φορέα που εκπροσωπεί τον χώρο της Διαφήμισης και Επικοινωνίας στην Κύπρο από το 1982. Συνδιοργανωτής των βραβείων είναι το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.
 
Μετά την ολοκλήρωση υποβολής των συμμετοχών, κλήθηκαν οι Επιτροπές Ελέγχου να επαληθεύσουν την εγκυρότητα των συμμετοχών. Την Τετάρτη 15 Μαΐου και την Παρασκευή 14 Ιουνίου, συνεδρίασε η Επιτροπή Ελέγχου AD & Design. Στην Επιτροπή συμμετείχαν οι: Ελίζα Αντωνίου (Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών), Αλέκα Αργυρίου (Telia & Pavla BBDO), Μαργαρίτα Δήμου (Innovation Leo Burnett), Παυλίνα-Κριστίνα Ιακωβίδου (A.I. Motokinisi), Όλγα Παπασταύρου (Ledra Advertising), Μαρία Πισσουρίου (Gnomi), Μάριος Σιακαλλής (Char. Pilakoutas Group), Σωτηρούλα Σωτηρίου (Χαραλαμπίδης Κρίστης) και Πατρίτσια Χατζησωτηρίου (Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών).
 
Την Παρασκευή 17 Μαΐου συνεδρίασε η Επιτροπή Ελέγχου για τις Ενότητες PR, Digital & Mobile και Integration. Στην Επιτροπή συμμετείχαν οι: Άννα Ζόγγου (Marketway), Δημήτρης Ιωαννίδης (Action Global Communications), Τζοάννα Μουρατιάν (The Worx), Έλενα Παπαγεωργιάδου (IPH), Σοφοκλής Παράσχου (Εθνική Αρχή Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου), Γιάννης Πέτεβης (Admine) και Ειρήνη Χαρίτου (EY).
ΒΡΑΒΕΙΟ 1
Αναφερόμενος στις Επιτροπές Ελέγχου, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ.Λούκας Γρηγοράς, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η προσήλωση και ο επαγγελματισμός που επέδειξαν όλα τα μέλη των επιτροπών στην αποστολή τους, ήταν η καλύτερη αρχή που μπορούσαμε να έχουμε για τον πρωτοεμφανιζόμενο θεσμό των Carob Awards.
 
Η αρμονική συνεργασία των μελών από διαφορετικές εταιρείες αλλά και με διαφορετικό υπόβαθρο, ήταν υποδειγματική. Αντιμετώπισαν με υπευθυνότητα και προσοχή όλες τις προκλήσεις βοηθώντας, παράλληλα, όπου και όσο ήταν επιτρεπτό -βάσει των κανονισμών- τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν την παρουσία τους. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των επιτροπών για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπισαν την αποστολή τους, αλλά και που κατάφεραν με τη θετική ενέργειά τους να μετατρέψουν ένα δύσκολο έργο σε μια ευχάριστη διαδικασία!».
 
Μεγάλοι Χορηγοί των CAROB Awards είναι η Τράπεζα Κύπρου και το Lidl Cyprus
 
Χρυσός Χορηγός η ΟΠΑΠ Κύπρου
 
Τα ΜΜΕ που στηρίζουν τη Διοργάνωση είναι: 
Alpha Κύπρου
ΑΝΤ1
Sigma
Mesimvria Enterprises και Movies Best HD
Klik FM
Digital Tree
MC Digital Media
160m2
Adboard
Superad
 
Συντονιστής: ΙΜΗ
 
Για περισσότερες Πληροφορίες για τα Βραβεία, κάντε κλικ εδώ: http://carobawards.com/
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας