2019, το K CINEPLEX σας προσφέρει 20 χρόνια κινηματογράφου στην Κύπρο

Οι κινηματογράφοι K Cineplex σφραγίζουν επίσημα φέτος 20 χρόνια κινηματογραφικών επιτυχιών. Όντας πρωτοπόροι στην κινηματογραφική βιομηχανία της Κύπρου, τον Ιούνιο του 1999 λειτούργησε ο πρώτος στο είδος του πολυκινηματογράφος K Cineplex στην Κύπρο.
 
Στα 20 αυτά χρόνια, το K Cineplex ενέπνευσε το κοινό του και χάραξε την πορεία σε παγκύπρια εμβέλεια, ιδρύοντας κινηματογράφους σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού. Κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών, πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έχουν φιλοξενηθεί, καινοτόμες ιδέες έχουν υλοποιηθεί και οι περισσότερες επιτυχημένες  κινηματογραφικές ταινίες έχουν προβληθεί χαρίζοντας μας ανεπανάληπτες στιγμές.
 
«Είναι απίστευτο το γεγονός ότι μέσα στα 20 αυτά χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε πραγματικές σχέσεις διαρκείας με τους ενθουσιώδεις φίλους του κινηματογράφου, που με τόση προσήλωση επιζητούν να απολαύσουν την κινηματογραφική εμπειρία με τους φίλους και την οικογένειά τους στους κινηματογράφους μας».
 
Σήμερα γιορτάζουμε μια λαμπρή πορεία δύο δεκαετιών, με ταινίες και ψυχαγωγικές οικογενειακές εμπειρίες, με κάτι ακόμα πιο πρωτόγνωρο για την Κυπριακή Κινηματογραφική Βιομηχανία Ψυχαγωγίας, με αίθουσες υψηλής αισθητικής, με άνετα καθίσματα «σαν στο σπίτι σας», με τεχνολογία προβολής 4Κ εικόνας υψηλής ευκρίνειας, με χρώματα και πλούσιες αντιθέσεις, όπου... και η κάθε λεπτομέρεια φαίνεται και με το μοναδικό σύστημα ήχου Dolby Atmos νέας γενιάς όπου... και η κάθε λεπτομέρεια ακούγεται!
 
Τη μαγική αυτή εμπειρία που εγείρει όλες τις αισθήσεις θα ζήσετε στην αίθουσα 1 του πολυκινηματογράφου K Cineplex Prime (Στρόβολος). Όλη αυτή η μαγεία υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει σε όλα τα K Cineplex. “2019 WE WILL ROCK YOU”.
 

Δειτε Επισης

Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Παραβίαση ενωσιακού δικαίου για εργοδότηση ναυαγοσωστών καταγγέλλει η Ισότητα
Aπαγόρευση χρήσης βεγγαλικών και ρίψης πυροτεχνημάτων ζητά το Terra Cypria
Δημόσια διαβούλευση για νομοσχέδιο που ρυθμίζει τις πρωτοβουλίες πολιτών
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Διαβεβαιώσεις Αρχής Ηλεκτρονικής Υγεία-«Εντατική εργασία για Α’ φάση Εθνικού Σημείου Επαφής»
Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Δεν υποχωρεί η σκόνη
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα