Παλιομοδίτικος τρόπος διαφήμισης η αφισοκόλληση-Στο απυρόβλητο οι κομματικές νεολαίες

Να προβούν σε άμεσο καθαρισμό των πόλεων από τις αφίσες για συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις καλεί τα δημόσια έργα και τους δήμους το Κίνημα Οικολόγων.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα σημειώνει πως η τεχνολογία μας επιτρέπει πλέον την πλήρη πρόσβαση σε δεδομένα και συστήματα για διαφημιστικά μηνύματα τα οποία καταλήγουν στην οθόνη του κινητού μας με ευκολία.
 
Ωστόσο, κάποιοι ακόμα επιμένουν σε πεπαλαιωμένες μεθόδους και μας κάνουν να διερωτόμαστε σε τι εξυπηρετεί η αφισορύπανση των δρόμων που δεχόμαστε πάντα κάθε καλοκαίρι τέτοια εποχή και μάλιστα από τους συνήθεις ύποπτους.
 
Παρά τη σειρά επιστολών και παρεμβάσεων του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών προς τις αρμόδιες αρχές όλα τα προηγούμενα χρόνια, βλέπουμε και τη φετινή χρονιά να συνεχίζεται η ίδια προβληματική πρακτική από συγκεκριμένες Κομματικές Νεολαίες και Οργανισμούς.
 
Μετά από τις Κομματικές Οργανώσεις Νεολαίας, ακολουθούν οι διάφοροι οργανωτές μουσικών εκδηλώσεων. Αφού οι αρχές επιδεικνύουν τέτοια ανοχή απέναντι στην αφισορύπανση των Κομματικών Νεολαίων, θεωρούν ότι δικαιούνται και αυτοί της ίδιας ανοχής. Και γεμίζουν οι πόλεις μας αφίσες πάνω σε κάθε στάση , σε κάθε φώτα τροχαίας και σε κάθε στύλο της ΑΗΚ.
 
Ξενίζει και ταυτόχρονα αποτελεί ένα παλιομοδίτικο τρόπο η εν λόγω κακή συνήθεια της αφισορύπανσης, είτε πρόκειται για προώθηση πολιτιστικών, ή πολιτικών εκδηλώσεων, είτε για εμπορικές διαφημίσεις επιχειρήσεων.
 
Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, για άλλη μια φορά καλεί το τμήμα Δημοσίων Έργων και τα συνεργεία καθαριότητας των Δήμων να αναλάβουν τον καθαρισμό των δρόμων από αυτή την ρύπανση. Επιπλέον οφείλουμε να τονίσουμε ότι ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους που απαρτίζουν Κομματικές Νεολαίες και Οργανισμούς και δη προοδευτικών πεποιθήσεων, είναι τουλάχιστον ατυχές να εφαρμόζονται τέτοιες μέθοδοι που προβάλλουν μια αντιπεριβαλλοντική εικόνα των πόλεων μας.
 

Δειτε Επισης

Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων
Εντός του 2024 η νομοθετική ρύθμιση της πρακτικής εργασίας των φοιτητών
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας
Τα προβλήματα στον παραλιακό πεζόδρομο Λεμεσού συζητήθηκαν στην Επ. Εμπορίου
Το 55% της αγοράς οίνου καλύπτεται από κυπριακές ποικιλίες και 45% από ξένες
Υπ. Παιδείας: Να δώσουμε τα εφόδια για πολίτες που θα συμβάλουν στην επανένωση