Σάββατο 8 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σήκωσαν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί-Σε εξέλιξη τετράωρη στάση εργασίας

  27/06/2019 07:10
Σήκωσαν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί-Σε εξέλιξη τετράωρη στάση εργασίας

Σήκωσαν χειρόφρενο οι οδηγοί ταξί-Σε εξέλιξη τετράωρη στάση εργασίας

  27/06/2019 07:10
Σε τετράωρη στάση εργασίας κατήλθαν από το πρωί της Πέμπτης τα αστικά ταξί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επάγγελμα και για τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής λύση, όπως υποστηρίζουν.
 
Σε ανακοίνωση τους οι οδηγοί αστικών ταξί, αναφέρουν ότι η Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας-στάση εργασίας διεξάγεται από τις 06:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί.
 
Τα αιτήματα τους όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωση τους αφορούν:
 
• Κοινωνικές Ασφαλίσεις
• Α.Ο.Χ
• Παρανομία
• Λεωφορείο – λωρίδες, Δήμοι & Κοινότητες, Τμήμα Δημόσιων Έργων, YMEE
• Άρνηση απαντήσεων φορέων και Υπουργείων γραπτών αιτημάτων Συνδέσμου
• Άρνηση Υφ’ Τουρισμού περίληψης Αστικών Ταξί στο τουριστικό σχεδιασμό
• Αντιμετώπιση Κυκλοφοριακού και αστυνόμευση ΚΟΚ αστικών περιοχών
 
Ζητούν συνάντηση με Ν. Αναστασιάδη
 
Παράλληλα οι οδηγοί ταξί ζητούν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
Ο εκπρόσωπος τύπου των οδηγών αστικών ταξί Βασίλειος Γιώτης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διερωτάται, «γιατί ο ΠτΔ βλέπει τις εκπαιδευτικές οργανώσεις αρών άρον και μόνο, αλλά για χάρη συζήτησής ΟΧΙ εμάς».
 
Όπως ισχυρίζεται «για τους οδηγούς των Τ οδηγών Αστικών Ταξί είναι απών και ανύπαρκτος καθώς εμείς είμαστε και αποτελούμε τον πρωτίστως μοχλό της ανέγερσης μοχλού του ΑΕΠ του τόπου μας με τη διάθεση των ανθρωπίνων δυναμικών και τεχνογνωσίας μας τα οποία αποτελούν και επιτελούν επιπλέον ανύπαρκτα στοιχεία του Υφ. Τουρισμού που πωλούν το προϊόν μας χωρίς να μας ρωτούν αλλά και ταυτόχρονα να μας κατηγορούν , ΗΛΙΟ και ΘΑΛΛΑΣΑ , ναστέ πάντα καλά , δουλέψατε σκληρά για προώθηση των αδύνατων σημείων μας και καλή συνέχεια. Υφ Τουρισμού..»
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας