Τρίτη 2 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καμίνι και αύριο η Κύπρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική

  25/06/2019 20:38
Καμίνι και αύριο η Κύπρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική

Καμίνι και αύριο η Κύπρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική

  25/06/2019 20:38
Σε καμίνι θα μετατραπεί και αύριο η Κύπρος, καθώς οι θερμοκρασίες που θα καταγραφούν θα σπάσουν και πάλι το φράγμα των 40 βαθμών Κελσίου.
 
Ήδη η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε για αύριο κίτρινη προειδοποίηση στην οποία αναφέρεται ότι στο εσωτερικό, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς κελσίου.
 
Προειδοποίηση είχε εκδοθεί και για σήμερα και η θερμοκρασία εκτινάχθηκε στους 42 βαθμούς Κελσίου.
 
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και αρχικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και αρχικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.
 
Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο την Παρασκευή και το Σάββατο θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας