Δευτέρα 1 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Άρχισε από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για εισδοχή στα προγράμματα σπουδών ΜΙΕΕΚ

  24/06/2019 17:01
Άρχισε από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για εισδοχή στα προγράμματα σπουδών ΜΙΕΕΚ

Άρχισε από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για εισδοχή στα προγράμματα σπουδών ΜΙΕΕΚ

  24/06/2019 17:01
Άρχισε από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για την εισδοχή στα προγράμματα σπουδών των ΜΙΕΕΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.mieek.ac.cy του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
 
Οι αιτήσεις εισδοχής θα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι και την Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ενώ η προσκόμιση του φακέλου με τα απαραίτητα έγγραφα θα γίνεται στις Τεχνικές Σχολές από τις 8:30 μέχρι τις 13:30 καθημερινά μέχρι τις 13:30 της 8ης Αυγούστου 2019.
 
Οι αιτητές/τριες πρέπει να προσκομίσουν στην Τεχνική Σχολή που έχουν επιλέξει στην ηλεκτρονική τους αίτηση, φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα που να τεκμηριώνουν όλα τα στοιχεία που έχουν δηλώσει. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο/η αιτητής/τρια δεν προσκομίσει το φάκελο με τα απαιτούμενα έγγραφα πριν τη λήξη της διορίας, η αίτηση θα θεωρείται άκυρη. Στοιχεία που δηλώνονται κατά την ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης και δεν τεκμηριώνονται με τα απαιτούμενα έγγραφα στο φάκελο, δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
 
Σημειώνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει αποδεκτός φάκελος ο οποίος παραδόθηκε μετά την 8η Αυγούστου 2019.
 
Όλες οι σχετικές οδηγίες συμπλήρωσης, καθώς και όλες οι συναφείς πληροφορίες για το θεσμό και τη λειτουργία των ΜΙΕΕΚ είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα, http://www.mieek.ac.cy του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
 
Τα Προγράμματα Σπουδών είναι διετούς διάρκειας (τέσσερα εξάμηνα) και προσφέρονται στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών της Επαρχίας Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου. Διεξάγονται σε απογευματινό και βραδινό χρόνο (πέντε μέρες την εβδομάδα, Δευτέρα-Παρασκευή) και η φοίτηση είναι δωρεάν.
 
Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ε.Ε. και από την Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας