Τρίτη 10 Δεκ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία της ΟΛΤΕΚ-Στις έξι τα αποτελέσματα

  20/06/2019 16:18
Σε εξέλιξη η ψηφοφορία της ΟΛΤΕΚ-Στις έξι τα αποτελέσματα

Σε εξέλιξη η ψηφοφορία της ΟΛΤΕΚ-Στις έξι τα αποτελέσματα

  20/06/2019 16:18
Διεξάγεται από η ώρα 07:30 η εκλογική διαδικασία για ανάδειξη των μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου (ΟΛΤΕΚ) αλλά και των μελών των Επαρχιακών Γραφείων της (Λευκωσία- Μόρφου – Ξερού, Λεμεσού, Πάφου- Πόλης Χρυσοχούς, και Λάρνακας- Αμμοχώστου).

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 17:00 και αναμένεται μέχρι τις 18:00 να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εκλογών.
 
Στο ψηφοδέλτιο εκλογής μελών Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου υπάρχουν τέσσερις συνδυασμοί (Αλλαγή, Ανεξάρτητη Κίνηση Π.Α.Σ.Κ. – Συνεργαζόμενοι, Δημοκρατική Κίνηση (ΔΗ.ΚΙ.), Προοδευτική), ενώ για το ψηφοδέλτιο εκλογής μελών Επαρχιακών Γραφείων υπάρχουν τρεις συνδυασμοί (Αλλαγή,   Δημοκρατική Κίνηση (ΔΗ.ΚΙ.), Προοδευτική).
 
Για σκοπούς ψηφοφορίας, έχουν στηθεί κάλπες σε σχολεία ανά Επαρχία, και συγκεκριμένα στην Α΄ Τεχνική Λεμεσού, Α΄ Τεχνική Λευκωσίας, στην Τεχνική Σχολή Λάρνακος και στην Τεχνική Σχολή Πάφου.
 
Ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι  η εκλογική διαδικασία διεξάγεται κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Λυσάνδρου είπε ότι μέχρι το μεσημέρι είχε ψηφίσει το 70% περίπου των μελών της ΟΛΤΕΚ και σημείωσε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν 520 μέλη της Οργάνωσης.
 
Αναφορικά με το πότε θα καταρτιστούν σε σώμα τα Συμβούλια, ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ είπε ότι από εβδομάδας θα συνέλθουν τα εκλελεγμένα μέλη των Συμβουλίων για να καταρτιστούν σε Σώμα και πρόσθεσε ότι στο Κεντρικό Συμβούλιο εκλέγονται 11 μέλη και στα Επαρχιακά Γραφεία 5.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας