Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Παγκυπρίων Εξετάσεων

Στις 24 Ιουνίου θα ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα των Παγκυπρίων Εξετάσεων και θα σταλούν στα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης για σκοπούς έκδοσης απολυτηρίων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας. 
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέχρι τις 2 Ιουλίου θα ανακοινωθούν και οι βαθμοί πρόσβασης για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και για τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας. 
 
Αυτούσια η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Εξετάσεων: 
 
«Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διεξαγωγή των Παγκύπριων Εξετάσεων 2019.
 
H Υπηρεσία Εξετάσεων απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους εμπλεκομένους, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των πολύπλοκων διαδικασιών των Παγκύπριων Εξετάσεων.
 
Σημειώνεται ότι οι αρχικές βαθμολογίες των υποψηφίων αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τις 24 Ιουνίου 2019 και θα σταλούν στα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης για σκοπούς έκδοσης των Απολυτηρίων. Οι βαθμοί πρόσβασης ανά πλαίσιο για εισαγωγή στα Δημόσια Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας θα ανακοινωθούν μέχρι τις 2 Ιουλίου 2019.
 
Ο γενικός βαθμός κατάταξης για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας θα ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2019. Επισημαίνεται ότι όσον αφορά στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας θα ακολουθήσει σχετική λεπτομερής ανακοίνωση».

Δειτε Επισης

Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου