Σάββατο 19 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Και επίσημα Αναπληρωτής Διευθυντής του ΟΚΥπΥ ο Κυριάκος Γεωργίου

  18/06/2019 12:52
Και επίσημα Αναπληρωτής Διευθυντής του ΟΚΥπΥ ο Κυριάκος Γεωργίου

Και επίσημα Αναπληρωτής Διευθυντής του ΟΚΥπΥ ο Κυριάκος Γεωργίου

  18/06/2019 12:52
Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα τον διορισμό του Κυριάκου Γεωργίου στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ σε αντικατάσταση του Νικόλαου Πολύζου, ο οποίος απομακρύνθηκε πρόσφατα από τα καθήκοντά του.
 
Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας, το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τον διορισμό του Κυριάκου Γεωργίου στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού (Εκτελεστικού) Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, μετά από πρόταση που υπέβαλε ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, κατόπιν εισήγησης του ΔΣ του ΟΚΥπΥ.
 
Σημειώνεται ότι οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ που αφορούν στον διορισμό του Γενικού Διευθυντή υποβάλλονται, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, στο Υπουργικό Συμβούλιο για έγκριση.
 
Μετά τον τερματισμό των υπηρεσιών του Γενικού (Εκτελεστικού) Διευθυντή του Οργανισμού Καθηγητή Νικόλαου Πολύζου, το ΔΣ του Οργανισμού αποφάσισε όπως προχωρήσει στον διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή για περίοδο τριών μηνών.
 
Τα καθήκοντα της θέσης αυτής θα είναι επιπρόσθετα των καθηκόντων που ο κ. Γεωργίου ασκεί ως Γενικός (Εκτελεστικός) Διευθυντής της Διεύθυνσης Λευκωσίας του ΟΚΥπΥ για τους επόμενους τρεις μήνες.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας