Σάββατο 28 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έρχονται ξανά έντονα καιρικά φαινόμενα-Nέα πορτοκαλί προειδοποίηση

  16/06/2019 10:50
Έρχονται ξανά έντονα καιρικά φαινόμενα-Nέα πορτοκαλί προειδοποίηση

Έρχονται ξανά έντονα καιρικά φαινόμενα-Nέα πορτοκαλί προειδοποίηση

  16/06/2019 10:50
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρίτη διαδοχική μέρα, εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με την οποία ενημερώνει για την πιθανότητα εμφάνισης έντονων καιρικών φαινομένων.
 
Σύμφωνα με το Τμήμα, η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από τις 12:00 μέχρι τις 18:00, όπου αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
 
Επίσης, από τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, δεν φαίνεται να επηρεάζονται οι παράλιες περιοχές του νησιού.
 
Live η μεταβολή του καιρού

 
Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
 
Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το µεσηµέρι και µετά όµως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς. 3 µποφόρ, και αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας