Εκκλησιασμός για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος θα πραγματοποιηθεί στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα

Εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθεί στην κατεχόμενη Αγία Τριάδα αύριο Κυριακή 16 Ιουνίου και τη Δευτέρα 17 του μήνα, ημέρα του Αγίου Πνεύματος.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου της κατεχόμενης Κοινότητας Αγίας Τριάδας αύριο Κυριακή 16 Ιουνίου, ημέρα της Πεντηκοστής, θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός από τις 07.00 μέχρι τις 10.30 το πρωί, από τον Αρχιμανδρίτη Ισαάκ και τον οικονόμο Παπακώστα. Θα πραγματοποιηθεί επίσης ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Πνεύματος.
 
Εξάλλου εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθεί επίσης στην ομώνυμη εκκλησία της Αγίας Τριάδας τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, με την ευκαιρία της εορτής του  Αγίου Πνεύματος, ημέρα κατά την οποία γιορτάζει η κατεχόμενη Κοινότητα. Του εκκλησιασμού θα προϊσταται ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος.
 
Η λειτουργία θα τελεστεί από τις οκτώ μέχρι τις δέκα το πρωί και «μετά τον εκκλησιασμό θα ακολουθήσει  δεξίωση για όλους τους  παρευρισκόμενους στο ελληνικό καφενείο που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία. Η εορτή της Κοινότητας Αγίας Τριάδας αποτελεί ένα συναπάντημα των λιγοστών εγκλωβισμένων μαζί με όλους τους συγχωριανούς και όχι μόνο, αναφέρει.
 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο καλεί «τους απανταχού Αγιατριαδίτες και φίλους της Κοινότητας όπως δώσουν μαζικά το παρών τους διατρανώνοντας έτσι και έμπρακτα την αδιαπραγμάτευτη  επιθυμία για επιστροφή  στις ρίζες  μας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου
Προς μείωση το φαινόμενο σκόνης τις επόμενες ημέρες