Παρασκευή 28 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παραδίδει τα ηνία της ΟΕΛΜΕΚ ο Γιάννος Σωκράτους-Ποιος ο επόμενος πρόεδρος

Φοινιώ Σάββα  04/06/2019 16:19
Παραδίδει τα ηνία της ΟΕΛΜΕΚ ο Γιάννος Σωκράτους-Ποιος ο επόμενος πρόεδρος

Παραδίδει τα ηνία της ΟΕΛΜΕΚ ο Γιάννος Σωκράτους-Ποιος ο επόμενος πρόεδρος

Φοινιώ Σάββα  04/06/2019 16:19
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ, αφού στις 20 Ιουνίου ο Γιάννος Σωκράτους παραδίδει την σκυτάλη στο νέο πρόεδρο της συντεχνίας των καθηγητών. 
 
Στις 20 Ιουνίου, ο Γιάννος Σωκράτους παραδίδει την προεδρία της ΟΕΛΜΕΚ στον Κώστα Χατζησάββα, καθώς υπήρχε συμφωνία μεταξύ των κινήσεων Προοδευτικής, Δημοκρατικής Κίνησης και Νέας Πνοής.
 

«Η συμφωνία προνοούσε να έχει την προεδρία της ΟΕΛΜΕΚ η Προοδευτική τα δύο πρώτα χρόνια της τριετούς θητείας και για ένα χρόνο την προεδρία αναλαμβάνει η ΔΗ.ΚΙ. Έτσι, στις 20 Ιουνίου, στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων, θα γίνει ο απολογισμός του εξαμήνου, αλλά και ο απολογισμός της διετίας», δήλωσε στον REPORTER ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Γιάννος Σωκράτους.

Μια δύσκολη διετία
Ο κ. Σωκράτους σημείωσε πως η διετία που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη για τον τομέα της εκπαίδευσης, με πολλές προκλήσεις και προβλήματα.

«Ήταν μια δύσκολη διετία και νομίζω πως η συνεργασία που είχαμε με όλους είναι και αυτή που έφερε τα θετικά αποτελέσματα. Υπήρχαν πολλές προκλήσεις, ήταν το “καυτό” καλοκαίρι, αλλά μέσα από το διάλογο είχαμε θετικά αποτελέσματα».

Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ανέφερε πως θα παραμείνει Γενικός Αντιπρόσωπος της Προοδευτικής και μετά την παράδοση της σκυτάλης της προεδρίας της ΟΕΛΜΕΚ.

«Η ΟΕΛΜΕΚ είναι μια οργάνωση που στηρίζεται στη συλλογικότητα και με την ενότητα που έχουμε οικοδομήσει με πάρα πολύ κόπο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να δούμε την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου και το καλό των εκπαιδευτικών μας», κατέληξε ο κ. Σωκράτους.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας