Συλλούρης: Η Βουλή στηρίζει πρωτοβουλίες που μετατρέπουν την προσφορά σε τρόπο ζωής

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενθαρρύνει και στηρίζει κάθε πρωτοβουλία των ανθρώπων ή των οργανωμένων συνόλων που μετατρέπουν την προσφορά σε τρόπο ζωής, συμμετέχοντας αφοσιωμένα στην προσπάθεια που υπηρετεί με αγάπη τον δοκιμαζόμενο άνθρωπο, είπε Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης.
 
Σε χαιρετισμό του στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού για στήριξη της Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, ο κ. Συλλούρης είπε ότι η σημερινή εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση «Οι πειρατές της Κυπραïβικής, Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού», δίνει μια άλλη νότα στην όλη προσπάθεια που καταβάλλεται για στήριξη ανθρώπων που η ζωή δεν τους στάθηκε τόσο ευνοϊκά.
 
Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, ότι ο κάθε άνθρωπος που υποφέρει δεν είναι μόνος του, έχει δίπλα του συνανθρώπους του με τη βοήθεια των οποίων μπορεί να υπερπηδήσει προβλήματα που τον ταλανίζουν και να βαδίσει στο μέλλον με αισιοδοξία.
 
Τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες, που με κινητήριο δύναμη την αγάπη και τη διάθεση για προσφορά αγκαλιάζουν και στηρίζουν έμπρακτα πάσχοντες συνανθρώπους μας και ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας, είναι επιβεβλημένες στη σημερινή εποχή της υποταγής των ανθρώπων στο υλιστικό πρότυπο ζωής και της αποξένωσης που αυτό προκαλεί, είπε ο κ. Συλλούρης.
 
Ανέφερε ότι οι εκδηλώσεις που υπηρετούν με επιτυχία το υψηλό νόημα της ανιδιοτελούς προσφοράς ανοίγουν ένα παράθυρο ελπίδας και προοπτικής στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και συνεχάρη τέλος τους διοργανωτές.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας