Πέμπτη 2 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κτυπά ξανά σαραντάρι ο υδράργυρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής

  23/05/2019 16:35
Κτυπά ξανά σαραντάρι ο υδράργυρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής

Κτυπά ξανά σαραντάρι ο υδράργυρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση Μετεωρολογικής

  23/05/2019 16:35
Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα η Μετεωρολογική Υπηρεσία, λόγω υψηλών θερμοκρασιών στο εσωτερικό, οι οποίες θα φτάνουν τους σαράντα βαθμούς Κελσίου.
 
Όπως αναφέρεται στην προειδοποίηση της Μετεωρολογικής, η προειδοποίηση θα ισχύει από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, της Παρασκευής.
Όσον αφορά την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.
 
Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και την Παρασκευή. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 22 βαθμούς στα παράλια.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα ανατολικά, στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα νότια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, παραμένοντας ωστόσο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.
 
Τη Δευτέρα αναμένεται μικρή άνοδος. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας