Κυριακή 21 Ιουλ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Περνά από casting τους υποψήφιους ενοικιαστές ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Αγλαντζιά

  16/05/2019 17:37
Περνά από casting τους υποψήφιους ενοικιαστές ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Αγλαντζιά

Περνά από casting τους υποψήφιους ενοικιαστές ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Αγλαντζιά

  16/05/2019 17:37
Εκεί που νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα στα διαδίκτυο, να που φαίνεται πως ακόμη έχουμε πολλά και… περίεργα να διαβάσουμε και μάλιστα κυπριακής προελεύσεως.
 
Όπως για παράδειγμα μια αγγελία που δημοσιεύθηκε σε κυπριακή ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε ενοικιάσεις και πωλήσεις διαμερισμάτων και σπιτιών, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου με δεκάδες κοινοποιήσεις και χιλιάδες σχόλια, που τρολάρουν τα όσα αναφέρει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην Αγλαντζιά.
 
Αφού ενημερώνει στην αγγελία για την τοποθεσία του διαμερίσματος και αναφέρεται σε όλες τις λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την επίπλωση, τα κλιματιστικά, τα πλυντήρια, τις βεράντες, τους χώρους στάθμευσης και άλλες πληροφορίες, όπως και την τιμή του μηνιαίου ενοικίου το οποίο ανέρχεται στα 550 ευρώ, κάπου εδώ αρχίζει και το ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας.
 
Ο ιδιοκτήτης λοιπόν βάζει κάτω πέντε προϋποθέσεις που δεν έχουμε ξαναδεί… τουλάχιστον γραπτώς, για να νοικιάσει το διαμέρισμά του, αρχίζοντας από την εθνικότητα μέχρι και τα εισοδηματικά κριτήρια των πελατών.
 
Τι ζητά από τους ενδιαφερόμενους
1.Να είναι αποκλειστικά κάτοχοι κυπριακής ταυτότητας
2. Να έχουν μόνιμη εργασία στην Κύπρο
3. Να προσκομίσουν πιστοποιητικό εργοδότησης
4. Να έχουν ελάχιστο μισθό 1200 ευρώ μηνιαίως
5. Σε περιπτώσεις φοιτητών, να έχουν εγγυητή με Κυπριακή Πολιτική ταυτότητα
 
Αυτούσια η αγγελία
Η συγκεκριμένη αγγελία δεν άργησε να διαδοθεί από χρήστη σε χρήστη και να γίνει viral, με χιλιάδες μάλιστα σχόλια.
 
Ποιος ξέρει άραγε αν ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτες του διαμερίσματος έχει ταλαιπωρηθεί από διάφορους ενοικιαστές που είχε στο παρελθόν, διότι ως γνωστό όπως υπάρχουν κακοί ιδιοκτήτες, υπάρχουν και κακοί ενοικιαστές ή και αντίστροφα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας