Πρώτοσέλιδο στα κατεχόμενα η φρικιαστική υπόθεση του serial killer

Στις εξελίξεις στην υπόθεση με τις δολοφονίες που φέρεται να ομολόγησε ο 35χρονος Ελληνοκύπριος ύποπτος, το όνομα του οποίου αναφέρεται στα δημοσιεύματα, αλλά και στην κάθοδο στην Κύπρο κλιμακίου από τη Σκότλαντ Γιαρντ για να συνδράμουν στις έρευνες της Αστυνομίας, αναφέρονται πρωτοσέλιδα οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες με αναφορές σε δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο αλλά και στα ξένα ΜΜΕ.
 

«Με τη συνδρομή της Σκότλαντ Γιαρντ συνεχίζεται η έρευνα για τον κατά συρροή δολοφόνο» είναι ο τίτλος της τουρκοκυπριακής «Χαβαντίς» η οποία γράφει ότι η Αστυνομία συνεχίζει αδιάκοπα τις έρευνες της ενώ ανευρέθηκαν τέσσερις από τις εφτά σορούς και αναφέρει επικαλούμενη ε/κ ΜΜΕ, ότι ο λόγος που ο 35χρονος δολοφόνησε τα δύο παιδιά είναι για να μην αφήσει μάρτυρες στα εγκλήματα του. Η εφημερίδα δημοσιεύει ακόμα φωτογραφίες από τις έρευνες.
 
Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» με τίτλο «Ο κατά συρροή δολοφόνος μπορεί να σκότωσε μέχρι και 30 γυναίκες» γράφει ότι σε δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο αναφέρεται ότι τα θύματα του 35χρονου Ελληνοκύπριου μπορεί να φτάσουν και τα 30 και δημοσιεύει και φωτογραφίες τουριστών που επισκέφτηκαν την περιοχή της λίμνης στο μεταλλείο στο Μιτσερό και στις οποίες φαίνονται αντικείμενα που δείχνουν να είναι βαλίτσες.
 
Η κατά συρροή δολοφονία γυναικών στην Κύπρο από 35χρονο είναι κύριο θέμα στα ξένα ΜΜΕ, γράφει η «Γενί Ντουζέν» η οποία με τίτλο «The Times: Μπορεί τα θύματα να ανέρχονται σε 30» αναδημοσιεύει φωτογραφία από τα ε/κ ΜΜΕ με τον 35χρονο ύποπτο κατά την προσαγωγή του στο Δικαστήριο και γράφει ότι συνεχίζονται για 16η ημέρα οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των σορών των θυμάτων ενώ αναδημοσιεύει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση.
 
Στο ολοσέλιδο ρεπορτάζ που δημοσιεύει στις εσωτερικές της σελίδες, η εφημερίδα γράφει ακόμα ότι το χόμπι του 35χρονου ήταν η φωτογραφία ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του, ως φωτογράφος, έχει και φωτογραφίες από το μεταλλείο στο Μιτσερό. Δημοσιεύει ακόμα αναφορές σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τουριστών που επισκέφτηκαν την περιοχή της λίμνης στο Μιτσερό και τις αναφορές τους σε «μυρωδιά θανάτου» στην περιοχή.
 
Η εφημερίδα αναφέρεται ακόμα σε τίτλους ξένων ΜΜΕ για το θέμα των δολοφονιών.
 
«Με τρεις διαφορετικούς τρόπους δολοφονούσε τα θύματα του», είναι ο τίτλος της «Κίπρις», η οποία ενώ αναφέρεται πρωτοσέλιδα με μια πρόταση στο θέμα των δολοφονιών και τις εξελίξεις των ερευνών της Αστυνομίας, εντούτοις σε ολοσέλιδο ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες γράφει ότι ο 35χρονος σκότωνε τα θύματα του με τρεις διαφορετικούς τρόπους και αναφέρει ότι οι έρευνες έχουν φέρει στην επιφάνεια ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των εγκλημάτων του 35χρονου στρατιωτικού.
 
Γράφει ακόμα ότι κλιμάκιο από την Βρετανία και τη Σκότλαντ Γιάρντ έχει φτάσει στην Κύπρο και θα προσφέρει τη βοήθεια του στην Αστυνομία για εντοπισμό των θυμάτων και αναφέρεται σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η πρώην σύζυγος του 35χρονου είπε σε κατάθεσή της ότι «δεν ήξερα ότι ο πρώην σύζυγος μου ήταν ένα τέρας».

Δειτε Επισης

Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου
Προς μείωση το φαινόμενο σκόνης τις επόμενες ημέρες
Σε βελτιστοποίηση δρομολογίων ασθενοφόρων με τεχνητή νοημοσύνη στοχεύει έργο του ΤΕΠΑΚ
Πάνω από μέσο όρο ΕΕ η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Ζητά επαναφορά των κριτηρίων του 2012 για τους χαμηλοσυνταξιούχους η ΕΚΥΣΥ
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση