Δευτέρα 19 Αυγ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Δρ. Γιώργος Ποταμίτης Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας

  25/04/2019 11:41
Ο Δρ. Γιώργος Ποταμίτης Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας

Ο Δρ. Γιώργος Ποταμίτης Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας

  25/04/2019 11:41
Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ανακοίνωσε, σε γραπτή του δήλωση, ότι διορίζει ως σύμβουλό του για την αξιολόγηση των καταλόγων των ιατρικών πράξεων για τους ειδικούς ιατρούς, τον Δρ. Γιώργο Ποταμίτη.
 
Όπως εξήγησε, «σεβόμενος τις επιστημονικές γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει ο δρ Γιώργος Ποταμίτης, αλλά και αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή που έχει να προσφέρει ο ιατρικός κόσμος στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έγκαιρη προετοιμασία του ΟΑΥ ενόψει της εφαρμογής της 1ης φάσης του ΓεΣΥ, ζήτησα από τον δρα Ποταμίτη να συμμετέχει ως προσωπικός μου Σύμβουλος στη διαδικασία αξιολόγησης των καταλόγων των ιατρικών πράξεων που αφορούν στους Ειδικούς Ιατρούς, με στόχο να συμβάλει εποικοδομητικά στην αναδιαμόρφωσή τους».
Έχω πολλάκις απευθύνει κάλεσμα στην ιατρική κοινότητα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι οι γνώσεις και η εμπειρία τους πρέπει να αξιοποιούνται, ώστε να παραδώσουμε στον Κύπριο ασθενή το Σύστημα Υγείας που δικαιούται και αξίζει, τόνισε ο Υπουργός.
 
«Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δρα Ποταμίτη πρωτίστως για την έμπρακτη στήριξή του στην εφαρμογή του ΓεΣΥ και την εποικοδομητική του προσφορά που τιμά το ιατρικό επάγγελμα», ανέφερε περαιτέρω.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας