Κυριακή 18 Αυγ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Χάρισε δώδεκα tablet ο Σύνδεσμος Γονέων στο Ζ΄ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμιας

  19/04/2019 14:00
Χάρισε δώδεκα tablet ο Σύνδεσμος Γονέων στο Ζ΄ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμιας

Χάρισε δώδεκα tablet ο Σύνδεσμος Γονέων στο Ζ΄ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμιας

  19/04/2019 14:00
Δώδεκα οθόνες αφής (tablets) για τη δημιουργία ενός ψηφιακού κινητού εργαστηρίου και δώδεκα νέους επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ανανέωσαν πλήρως το υφιστάμενο εργαστήριο, δώρισε ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων στο Ζ΄ Δημοτικό Σχολείο Λακατάμιας.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι ο εξοπλισμός αξιοποιείται ήδη από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου ενώ η συνολική δαπάνη ανέρχεται στις €12.500 και προέρχεται από τις συνδρομές των γονέων και την εθελοντική προσφορά των μελών του Συνδέσμου Γονέων στις εκδηλώσεις.

Στόχος της δωρεάς είναι η ενίσχυση της ψηφιακής τεχνολογικής υποδομής του σχολείου, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενδυνάμωση της δημόσιας εκπαίδευσης με την παροχή σύγχρονων τεχνολογικών μέσων για  αναβάθμιση της μαθησιακής διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Ζ΄ Δημοτικού Σχολείου Λακατάμιας εξασφάλισε και τα δικαιώματα χρήσης της ψηφιακής βιβλιοθήκης εφαρμογιδίων για τα μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες GIZMOS.

Ο ψηφιακός εξοπλισμός παραδόθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων, Μάρκο Χριστοδουλίδη στον Διευθυντή του σχολείου, Απόστολο Αποστολίδη, σημερα, στην παρουσία της επιθεωρήτριας του σχολείου, Ανδρούλας Σιημητρά, εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, της Δημάρχου Λακατάμειας, Φωτούλας Χατζήπαπα και του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας Λακατάμειας, Πέτρου Κουλέρμου.
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας