Άντρος Κυπριανού και Δήμαρχος Αγίας Νάπας συζήτησαν για την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Το θέμα για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζήτησαν χθες ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος έθεσε υπόψιν του κ. Κυπριανού, τις εισηγήσεις του Δήμου και της Δημοτικής του ομάδας για τις πρόνοιες του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που χρήζουν μεγάλης βελτίωσης και για τις ιδιαιτερότητες της Αγίας Νάπας. Ο κ. Καρούσος ενημέρωσε επίσης τον ΓΓ του ΑΚΕΛ τους  λόγους για τους οποίους η Αγία Νάπα δεν θα πρέπει να συνενωθεί με άλλον Δήμο στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Μετά τη συνάντηση, ο Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «σήμερα παραθέσαμε στον ΓΓ του ΑΚΕΛ τις απόψεις και τις εισηγήσεις των δημοτών της Αγίας Νάπας για τη σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν και άλλα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα».

Πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσουμε τις επαφές και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς με απώτερο στόχο να προχωρήσει η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις σωστές πρόνοιες και προτεραιότητα τη βελτίωση της ζωής των δημοτών μας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη συνάντηση παρακάθισαν επίσης η Δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ Αγίας Νάπας και μέλη της τοπικής Γραμματείας του ΑΚΕΛ Αγίας Νάπας.

Δειτε Επισης

Διαβεβαιώσεις από το ΔΣ του ΡΙΚ-«Μετά την 1η Απριλίου θα καταβληθούν οι μισθοί»
Περιμένει απαντήσεις ΥΠΑΝ για τους αντικαταστάτες και αποφασίζει για λήψη μέτρων η ΠΟΕΔ
Περίπου 250 νοσηλευτές με απόσπαση στον ΟΚΥπΥ δεν εκτελούν νοσηλευτικά καθήκοντα
«Συνελήφθη» επικριτής της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Ζητά μόνιμες λύσεις στα προβλήματά των συνταξιούχων η ΕΚΥΣΥ
Στελέχωση των σχολείων με επιμελητές συζήτησαν ΑΣΔΥΚ και Υπουργείο Παιδείας
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Πνευμονολογική Εταιρεία-«Κίνδυνος για ευάλωτες ομάδες η σκόνη»
Οι Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα
Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ