Παρασκευή 15 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Στο πλευρό της Αθηένου ο υπ. Υγείας για επίλυση των προβλημάτων υγείας

  18/04/2019 18:28
Στο πλευρό της Αθηένου ο υπ. Υγείας για επίλυση των προβλημάτων υγείας

Στο πλευρό της Αθηένου ο υπ. Υγείας για επίλυση των προβλημάτων υγείας

  18/04/2019 18:28
Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, στο γραφείο του, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς, ο οποίος συνοδευόταν από τον Βουλευτή Λάρνακας Γιώργο Προκοπίου.
 
Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου, αναφέρεται ότι «ο Υπουργός έδειξε μεγάλη προθυμία και διάθεση για επίλυση των προβλημάτων υγείας του ακριτικού Δήμου».
 
Ο κ. Ιωάννου υποσχέθηκε στον Δήμαρχο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι «θα διευθετηθεί να αντικαθίσταται η παθολόγος ιατρός του Κέντρου Υγείας, όταν απουσιάζει, ώστε να υπάρχει εξυπηρέτηση ιατρού κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη.
 
Ακόμα μέχρι την εφαρμογή του ΓεΣΥ την 1/6/2019, η φαρμακοποιός θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη».
 
Ακόμα ο Υπουργός υποσχέθηκε -σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου- ότι «το θέμα της λειτουργίας του νέου ανεγειρόμενου Κέντρου Υγείας θα μελετηθεί από τον ΟΚΥπΥ, πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής του, ενώ θα ληφθούν υπόψη οι ανάγκες της περιοχής, για σωστή επάνδρωση και λειτουργία του.
 
Επίσης εάν μέχρι το τέλος του χρόνου δεν ληφθεί απόφαση για διάνοιξη της διόδου Πυροΐου, αρχές του επόμενου έτους θα μελετηθεί η δημιουργία Σταθμού Πρώτων Βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Αθηένου».
 
Ο κ. Καρεκλάς «ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό Υγείας για τη θετική αντιμετώπιση των προβλημάτων του ακριτικού Δήμου της Αθηένου».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας