Στο 81% της κανονικής ανήλθε η ποσότητα βροχόπτωσης το πρώτο δεκαπενθήμερο Απριλίου

Στο 81% της κανονικής για μήνα Απρίλιο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι το πρωί της 16ης Απριλίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τα μεγαλύτερα ποσοστά βροχόπτωσης καταγράφηκαν στο Κελλάκι με 204% της κανονικής βροχόπτωσης για το μήνα και στην Πάνω Παναγιά με 153% της κανονικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 16ης Απριλίου ανήλθε στα 24,1 χιλιοστά, σε σύγκριση με 29,9 χιλιοστά που είναι η κανονική για ολόκληρο το μήνα. Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 0,8 χιλιοστά.
 
Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στο Κελλάκι με 68 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 204% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν η Πάνω Παναγιά με 73,4 χιλιοστά, που αντιστοιχεί στο 153% της κανονικής και το νέο λιμάνι Λεμεσού με 26,4 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 132% της κανονικής και η περιοχή Αθαλάσσας στη Λευκωσία με 25,7 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 117% της κανονικής.

Αντίθετα, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1-16 Απριλίου σημειώθηκε στο Φρέναρος με μόλις 0,8 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 6% της κανονικής για το μήνα, στον Κόρνο με 5,0 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 19% της κανονικής και στην Ξυλοτύμπου με 5,6 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 31% της κανονικής για μήνα Απρίλιο.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων
Εντός του 2024 η νομοθετική ρύθμιση της πρακτικής εργασίας των φοιτητών
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας