Στην Κύπρο αντιπροσωπία της Ομάδας Φιλίας Γερμανίας-Κύπρου στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο

Φθάνει σήμερα στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη αντιπροσωπία της Ομάδας Φιλίας Γερμανίας – Κύπρου στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, η αντιπροσωπία της Ομάδας Φιλίας Γερμανίας – Κύπρου στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Andrej Hunko και συναποτελούμενη από τους Αντιπροέδρους της Ομάδας, βουλευτές Johannes Schraps και Lisa Paus, φθάνει σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της αντίστοιχης Ομάδας Φιλίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Γιώργου Λιλλήκα.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπία θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο και Μέλη της Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Γερμανίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων και θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα, που θα παραθέσει προς τιμή της ο κ. Λιλλήκας.
 
Οι Γερμανοί βουλευτές θα έχουν επίσης χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, με το Δήμαρχο Αμμοχώστου, πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Αλέξη Γαλανό, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, Άγγελο Βότση, την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Elizabeth Spehar και τη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων, πραγματοποιώντας και επίσκεψη στο Ανθρωπολογικό Εργαστήριο της Επιτροπής.
 
Η γερμανική αντιπροσωπεία θα έχει επίσης χωριστές επαφές με το Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας, Γιώργο Γεωργίου και το Διευθυντή Οικονομικών του Υπουργείου Οικονομικών, Ανδρέα Χαραλάμπους, καθώς και με εκπροσώπους γερμανικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Κύπρο.
 
Θα επισκεφθεί, τέλος, τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της Δερύνειας, καθώς και χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πάνω από είκοσι επικίνδυνα προϊόντα στην αγορά-Οι συστάσεις της Υπηρεσίας Καταναλωτών
Αποσύρθηκαν ακατάλληλα καλλυντικά από την ευρωπαϊκή αγορά
Με σφαίρα ακόμα στο σώμα του το «Δημητρούι», παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση-Καταθέσεις από κάθε κατεύθυνση
«Όχι» Τατάρ σε πρόταση Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
Ευθύνες σε αστυνομικό και υποδιευθύντρια για την γυναικοκτονία της Κυριακής-Τα ευρήματα της ΕΔΕ
Το 4,3% των μαθητών στα σχολεία ασκεί bullying-Χαμηλά τα ποσοστά σε σχέση με την ΕΕ
Τα κατεχόμενα συμμετέχουν σε τουριστική έκθεση στο Ντουμπάι
Με παρέμβαση Παναγιώτου αίρονται τα απεργιακά μέτρα στο λιμάνι Λάρνακας
Εκφοβισμό και κακομεταχείριση καταγγέλλουν οι «φοιτητές» στα κατεχόμενα
Α. Βαφεάδης: Εντός Ιουνίου η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας