Επιστρέφουν ξανά οι καταιγίδες-Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας από την Τρίτη

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ.
 
Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αργότερα στα ανατολικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Δειτε Επισης

Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι
Αίτηση από τέταρτη εταιρεία στα κατεχόμενα για χαλλούμι ΠΟΠ
Σύσκεψη για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπό τον Τατάρ στα κατεχόμενα