Αποχώρησε από συνάντηση με Εκτελεστικό Διευθυντή νοσοκομείων Λάρνακας- Αμμοχώστου η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ

Για θέμα αρχών, συνδικαλιστικών θεσμίων και σεβασμού προς τη συντεχνία, αποχώρησε η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών από τη σημερινή συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή των νοσοκομείων Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου Γεώργιο Καροτσάκη, στο πλαίσιο του διαλόγου με τους Εκτελεστικούς Διευθυντές των δημόσιων νοσηλευτηρίων, Κατά τη συνάντηση επρόκειτο να συζητηθούν τα θέματα στελέχωσης και οργανογράμματος των νοσηλευτηρίων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
 

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ προσθέτει ότι προσέρχεται πάντα στον διάλογο με πνεύμα καλής θέλησης, συναντίληψης και κάθε σοβαρότητας και ειλικρίνειας, στόσο, «κατά τις τελευταίες συναντήσεις διαπιστώνουμε ότι δεν τηρούνται οι διαδικασίες, αφού, κατ’ επανάληψη, στις συναντήσεις που επίσημα συμμετέχει μόνο η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ,  ανάγονται θέματα που υποβάλλουν άλλοι φορείς, οι οποίοι δηλώνουν επίσημα ότι δεν συμμετέχουν στον διάλογο».
 
Γι’ αυτό, σημειώνει, σήμερα έφθασε ο κόμπος στο χτένι. «Δεν πρόκειται να δεχθούμε οποιεσδήποτε πρακτικές που υποβαθμίζουν το επίπεδο του διαλόγου και τορπιλίζουν το καλό κλίμα που δημιουργήσαμε μέχρι στιγμής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των νοσηλευτηρίων», προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμα ότι μέλη του Δ.Σ. της συντεχνίας των Επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου παρέμειναν στη συνάντηση για συζήτηση των τοπικών θεμάτων και προβλημάτων.
 
«Η συντεχνία δηλώνει πως προσδοκά ότι στην επόμενη συνάντηση θα τηρηθεί η σωστή διαδικασία του διαλόγου μεταξύ των φορέων οι οποίοι δηλώνουν πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτήν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας