Ο John Christodoulou στο φετινό “BUSINESS LEADERS SUMMIT”

Η Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το “Business Leaders Summit” την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, 16:00-19:30, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.
 
Το “Business Leaders Summit 2019”, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνει τους CEOs των μεγάλων επιχειρήσεων και εταιρειών από όλους τους κλάδους της κυπριακής οικονομίας, με στόχο να συζητήσουν μεταξύ τους αλλά και με το κοινό που θα παρευρεθεί τα σημαντικά θέματα που τους απασχολούν σε πρακτικό και στρατηγικό επίπεδο και να ανταλλάξουν απόψεις με βάση τις επαγγελματικές τους εμπειρίες και διαδρομές.
 
Φέτος, η διοργάνωση παρουσιάζει Κύπριους επιχειρηματίες, οι οποίοι κατάφεραν να διαπρέψουν στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό και οι οποίοι θα συζητήσουν θέματα που αφορούν τους σημερινούς επιχειρηματίες και τη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα του τόπου. Ανάμεσα στους καταξιωμένους ομιλητές του φετινού Summit συγκαταλέγεται ο John Christodoulou, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Yianis. Ο John Christodoulou διατηρεί το 100% του ομίλου Yianis που περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία Marriott West India Quay και το Canary Riverside Plaza (πρώην Four Seasons Canary Wharf) στο Λονδίνο.
 
Ακόμη, είναι ο  κύριος κάτοχος του λονδρέζικου Wool House. Είναι, επιπλέον, ο ιδιοκτήτης του πύργου Beetham στο Μάντσεστερ, όπου στους 22 χαμηλότερους ορόφους (από τους συνολικά 47) στεγάζεται το ξενοδοχείο Hilton. Ο John Christodoulou ίδρυσε το Yianis Christodoulou Foundation που στηρίζει και ενισχύει παιδιά και τις οικογένειές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Ασχολείται με τις φιλανθρωπίες και οργανώνει φιλανθρωπικά events που στηρίζουν το Yianis Christodoulou Foundation, ενώ παράλληλα χορηγεί σχολεία και άλλα ιδρύματα στις υποδομές, την ανακαίνιση και την αγορά εξοπλισμού τους.
 
Ως αναγνώριση της επιχειρηματικής του επιτυχίας, ο John Christodoulou τιμήθηκε με το βραβείο “IN Business Κύπριος Επιχειρηματίας/Επαγγελματίας που διαπρέπει στο εξωτερικό” το 2013.
 
Για τη δράση του Yianis Christodoulou Foundation, μπορείτε να ενημερωθείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://www.yianischristodouloufoundation.com/
 
Το “Business Leaders Summit” απευθύνεται προς ανώτατα στελέχη από όλους τους τομείς της Οικονομίας. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, μέλη διοικητικών συμβουλίων και άλλα στελέχη από κυπριακούς οργανισμούς και επιχειρήσεις.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για το Summit, κάντε κλικ εδώ:
https://www.imhbusiness.com/business-leaders-summit-2022
 
Διοργανωτής: Τράπεζα Κύπρου, Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων, Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness Magazine, GOLD Magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών