Δευτέρα 20 Μαϊ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ικανοποίηση ΠΟΣΠΦ για διορισμό Αλέκου Σταμάτη στον ΟΚΥπΥ 

  15/03/2019 22:40
Ικανοποίηση ΠΟΣΠΦ για διορισμό Αλέκου Σταμάτη στον ΟΚΥπΥ 

Ικανοποίηση ΠΟΣΠΦ για διορισμό Αλέκου Σταμάτη στον ΟΚΥπΥ 

  15/03/2019 22:40
Την ικανοποίησή της για τον διορισμό του Αλέκου Σταμάτη στη θέση του Προέδρου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εκφράζει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ).

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΦ συγχαίρει «δημόσια τον νέο πρόεδρο του ΟΚΥπΥ, έναν ικανότατο, εξαίρετο άνθρωπο και επιστήμονα, με πολυσχιδή δράση στον τομέα της υγείας, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων».

Παράλληλα εκφράζει «τη σιγουριά ότι ο νέος πρόεδρος του ΟΚΥπΥ θα ανταποκριθεί πλήρως στα νέα του καθήκοντα και θα φέρει εις πέρας το πολύ δύσκολο έργο της αυτονόμησης και εκσυγχρονισμού των δημοσίων νοσηλευτηρίων».
 
«Μοναδική έγνοια και στόχος του κινήματος των ασθενών είναι η αναβάθμιση των δημοσίων νοσηλευτηρίων, έτσι που να μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κύπριους πολίτες και να αποτελέσουν τη ναυαρχίδα του ΓΕΣΥ στην υπηρεσία του Κύπριου πολίτη», αναφέρεται μεταξύ άλλων.   
 
Καλεί την Πολιτεία «να στηρίξει με κάθε τρόπο και μέσο το νέο Πρόεδρο του ΟΚΥπΥ, παραχωρώντας του όλα τα εχέγγυα, ώστε να φέρει εις πέρας την πολύ δύσκολη αποστολή του».
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας